Про компанію

10 порад для безпечної експлуатації обладнання

За статистикою, щодня 167 сільськогосподарських робітників отримують травми на фермі. Щоб захистити своїх співробітників від виробничих травм, слід дотримуватися правил безпечної експлуатації обладнання:

1. Керівництво з експлуатації. Ознайомте оператора з керівництвом по експлуатації техніки. Крім рекомендацій з безпеки, воно містить ряд порад, які дозволять працівникові залишатися більш продуктивним, і збільшити термін служби обладнання.

2. Технічне обслуговування. Ремонт і обслуговування обладнання повинен своєчасно проводитися досвідченими фахівцями. Не допускаєте халтури.

3. Захист. Перед початком роботи оператор повинен переконатися, що всі захисні механізми і щитки знаходяться на місці і надійно закріплені. Тільки потім можна приступати до ескплуатаціі техніки.

4. Заглушіть мотор. Перш ніж приступати до обслуговування машини, переконайтеся, що всі механізми перестали працювати.

5. Сервіс. Працюючи під машиною, фіксуйте гідроциліндри.

6. Вогнегасник. Зберігайте вогнегасник в кабіні. Слідкуйте за його працездатністю. Переконайтеся, що він доступний з землі.

7. Буксирування. Завжди використовуйте запобіжні ланцюги для буксира обладнання.

8. Сліпі плями. Переконайтеся, що область позаду комбайна вільна, до заднього ходу.

9. Діти. Слідкуйте, щоб діти не перебували біля спецтехніки без нагляду. Відведіть для них безпечний ігровий майданчик далеко від роботи спецтехніки.

10. Навчання. Навчання всіх операторів - основа безпечної експлуатації обладнання. Не нехтуйте підвищенням кваліфікації операторів.  


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин