Про компанію

А у вас зійшла кукурудза? Пропонуємо заздалегідь подумати про її збір!

Кукурудзозбиральні жатки серії Quasar у всьому світі забезпечили кращий результат на незліченну кількість гектар, завжди виконуючи свою роботу швидко, надійно і професійно, зробивши ім'я Capello ознакою ефективності і надійності в усьому світі.

Кукурудзяна жатка Capello зменшує втрати качанів і зерна, скорочує витрати пального і споживання енергії від комбайна.


5 конкурентних переваг кукурудзяної жатки Capello Quasar:

1. Жатка Capello зменшує навантаження на комбайн завдяки меншій на 400 - 500 кг вазі (в порівнянні з конкурентами). Як матеріал обшивки замість металу використаний технополімер.

2. Зберігає 18-20% ресурсу комбайна, а також економить близько 70-80 літрів пального за 8-ми годинну зміну. Мінімум передавальних енергію елементів, відповідно, мінімум втрат енергії.

3. Термін служби кукурудзяної жатки Capello Quasar при нормальних умовах експлуатації мінімум 7 років, що в 2 рази довше в порівнянні з конкурентами.

4. Потреба в запасних частинах виникає в середньому не раніше 3-го сезону, при цьому вартість запасних частин за рік в 1,5 - 2,0 рази менше, ніж вимагають жатки інших виробників.

5. Технополімер, на відміну від металу, не схильний до корозії і вм'ятин, не вимагає підфарбовування і не вигорає на сонці.

Компанія Capello розробляє і постійно вдосконалює високопродуктивні і прості в обслуговуванні жатки, які довели свою перевагу на полях усього світу.



Компанія Цеппелін Україна пропонує кукурудзяні жатки Capello Quasar і жатки для збирання соняшника. У розділі Техніка Capello ви знайдете моделі і технічні характеристики техніки. За консультацією звертайтеся за номером: 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин