Про компанію

AGCO Corporation. Лідер за якістю і надійністю

agco2.jpg

Корпорація ACGO веде свою історію з часу свого заснування в 1990 році, і за 30 років функціонування вийшла в топ найнадійніших компаній світу та завоювала визнання більш ніж в 140 країнах світу. Компанія займається постачанням різної спецтехніки та обладнання на світовий ринок і надає послуги з технічного обслуговування машин високої якості.

Засновники компанії - Джон Шумейд і Роберт Ратліф, свого часу вони відокремилися від іншого підприємства з розробки сільгосп обладнання і почали розвиток своєї справи. Маючи значний досвід і навички роботи на ринку сільськогосподарських послуг, партнери вже за перші кілька років роботи зарекомендували себе як перспективна компанія, що швидко розвивається. Ставши міжнародною фірмою, що поставляє брендові продукти, які отримали визнання у всьому світі, компанія стрімко прогресувала, скуповуючи активи таких підприємств як:

  • Massey Ferguson
  • Fendt
  • Valtra
  • Challenger
  • GSI

Загальні суми інвестицій перевищували 1.4 мільярда доларів. Саме грамотний розподіл фінансових ресурсів дозволив компанії стати лідером на світовому ринку за якістю і надійністю продукції.

Brands.jpg

У числі перших брендів, які опинилися під контролем корпорації AGCO став Massey Ferguson - один із провідних в галузі розробки та створення машин для сільськогосподарського використання. Проривом у сфері оснащення обладнання високотехнічним управлінням був самохідний комбайн, який за допомогою електронного управління міг виконувати зернозбиральні роботи. До викупу компанією AGCO бренд вів свою діяльність вже протягом півсотні століття і випустив понад 5.5 мільйонів одиниць сільськогосподарської техніки. На сьогоднішній день компанія створює понад 200 тисяч тракторів кожного року, які відповідають всім світовим стандартам і вимогам до обладнання.

Трохи згодом список компаній, придбаних корпорацією AGCO, поповнився брендом Fendt. Продуктом цього бренду, що приніс інтернаціональне визнання були трактори Дізельросс F22, що володіють високою технологічністю, інноваційними рішеннями і якістю. Вони зарекомендували себе по всьому світу як чудове обладнання для сільськогосподарських робіт. Професіонали оптимізували роботу машини так, що під час функціонування, енергія оптимально розподіляється по всіх елементах системи, створюючи ідеальні умови для зменшення витрат енергетичних ресурсів.

top.jpg

Наступним великим брендом, який увійшов до складу корпорації був американський бренд Challenger. З 2000 року продукція фірми піддавалася різним модифікаціям і нововведенням, завдяки чому стало можливо досягнення нинішнього рівня модернізованої техніки з високою продуктивністю.

Трактори лінійки Challenger до сьогоднішнього дня залишаються єдиними сільськогосподарськими машинами, які передбачають використання гумово-металевих гусениць. Також бренд випускає обприскувачі і розкидачі добрив, навісні знаряддя та обладнання для обробки ґрунту.

На цьому корпорація AGCO не зупинилася в розширенні каталогу брендів і у 2003 викупила активи фінської компанії Valtra. Техніка Valtra призначена переважно для виконання завдань, пов'язаних з дорожніми та комунальними роботами. Valta поєднує в собі витривалість, ефективність, функціональність, а також стійкість перед кліматичними і температурними умовами.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин