Про компанію

AGCOMMAND - телеметрична технологія управління парком устаткування

Телеметрична технологія управління парком устаткування AGCOMMAND надає ряд можливостей:

1.     Фермери можуть контролювати обробку ґрунту. Система дає можливість відстеження витрат по техніці та ґрунту.

2.     Великі сільськогосподарські компанії тепер можуть з легкістю керувати багаточисельним парком устаткування. Відомості про локації машини й актуальні дані про мотогодини мають величезне значення для контролювання інтервалів технічного обслуговування і збільшенні часу безперервного робочого процесу.

3.     Клієнти, які займаються збиральними роботами, мають можливість удосконалення параметрів техніки завдяки порівнянню технічних особливостей. Також з метою організації продуктивної діяльності потрібні дані про місцезнаходження техніки.

AGCO_AgCommand_Screen_72dpi_112613.jpg

AGCOMMAND - це телеметрична технологія контролю паркінгу, яка накопичує відомості за місцезнаходженням, а також налаштуваннями та робочими даними. AGCOMMAND працює з модулем запису інформації, який кріпиться на машині та приєднаний до антени GPS і модему GSM.

Дані геолокації, які збирає цей модуль, передаються за допомогою GSM на AGCO сервер, і зареєстрований клієнт має можливість отримання доступу до відомостей через інтернет і надійний веб-портал.

Ресурс дозволяє переглянути зібрані відомості в теперішньому часі та дає можливість керувати технічним обслуговуванням машин.

Отримані дані про локації машин, продуктивність та історії робочих процесів на полі всього одним кліком комп'ютерної мишки дозволяють керувати машиною або цілим парком найбільш ергономічним і економічним способом.

developers-banner-with-api-logo-2.png

AGCOMMAND відкриває доступ до інформації про знаходження та стан техніки за допомогою мережі інтернет в реальному часі.

Технологія дозволяє діагностувати та передавати безліч різних параметрів, таких як стан двигуна і погодинна тривалість функціонування машини.

Всі ці дані передаються за допомогою модему, що працює на основі смартфона по мережі GSM з об'єкта на сервер, де зберігаються всі дані, які користувач може переглянути через інтернет.

AGCOMMAND легко налаштовується на відправку попереджень під виглядом текстових повідомлень на мобільний пристрій або на електронну адресу. Всі ці дані можуть бути використані для інформування користувача про в'їзд або від'їзді транспорту за певні межі.

AGCOMMAND Advanced накопичує інформацію по шині CANBUS машини з метою передачі більш точних даних на портал і більш конкретного аналізу продуктивності машини. Деякі з 25 характеристик CANBUS класифікують до окремих різновидів машин, задаючи точний аналіз і звіт щодо конкретних дій.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин