Про компанію

Автоматичні розвороти, які не залежать від розмірів поля і навісного обладнання

5889a76944d24d1a388b4569_1526972722_web_fr-FR.jpg

Способи авторозворотів, що пропонуються, працюють під час руху вперед, завдяки чому відмінно підходять для обладнання, яке буксується. Але схеми, які існують сьогодні, мають деякі обмеження. Розвороти типу «грушоподібна петля» можливі на досить широких розворотних смугах. Для U-подібних розворотів потрібна вужча смуга, бо утворюються пропуски рядів, а робота з примиканням проїздів стає неможливою.

Інноваційним помічником під час розворотів Fendt Variotronic Turn Assistant пропонуються 2 додаткові конфігурації реверсивних розворотів:

  • Y- конфігурація;
  • K- конфігурація.

Переваги даних схем:

  • авторозвороти виконуються під час робіт на маленьких площах;
  • авторозвороти можуть виконуватися при використанні обладнання з 3-х точковим навішуванням (під час плужної оранки).

news-2-high (2).jpg

Як це працює?

Fendt Variotronic Turn Assistant представляє собою опціональне доповнення до системи ведення техніки по коліях Vario Guide, який інтегровано в консоль управління. Оператору достатньо ввести в термінал основні дані (конфігурацію розвороту, габарити майданчика для розвороту) і за допомогою системи Variotronic automatisch, що керує розворотами, будуть точно виконані підйом та опускання обладнання на розворотних майданчиках.

Найпоширеніша схема з Y-подібною конфігурацією розвороту. Під час в'їзду в зону розвороту відбувається автоматичний запуск послідовних операцій: трактор гальмує і здає назад, порядок руху контролює опція «круїз-контроль», після чого машина плавно заїжджає в наступний ряд.

800+900_45001.jpg

Розвороти з К-подібною конфігурацією - це варіант реверсивного розвороту, який підходить для схилів. У такій місцевості трактору з навісним обладнанням (ззаду) під час руху заднім ходом доводиться долати підйом, а схема дає можливість при цьому оптимально збалансувати роботу всіх знарядь.

Завдяки новим автосхемам водії, навіть без досвіду роботи з подібною технікою, точно в'їжджають на поле, що обробляється, не утворюючи пропущені ряди та ділянки з подвійною обробкою. Це заощаджує оборотні ресурси аграрія, зменшує ущільнення ґрунту, заощаджує час, бо відсутні зайві маневри.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин