Про компанію

Дві системи, що підвищують ефективність тягового зусилля

Автоматичний пристрій навіски обладнання Fendt VarioPull дозволяє оптимально розподілити навантаження передньої і задньої осей машини, а також ефективно розподілити масу і тиск системи на ґрунт. Fendt VarioGrip дозволяє регулювати тиск шин від 0,6 до 2,5 бар за лічені хвилини та додатково дозволяє збільшити силу тяги.

234.png

Fendt VarioPull: інноваційна версія

Маса машини зміщується з задньої осі на передню

При взаємодії з габаритними конструкціями стає актуальним питання правильного розподілу осьового навантаження, що дозволяє виключити виникнення ям, зберегти ґрунт і довести шини до максимальної тяги. Система Fendt VarioPull дозволяє ідеально розподілити навантаження із застосуванням ваги робочої техніки. З цих міркувань опорне навантаження було перенесене ближче до передньої осі.

Ідеальна сила тяги при мінімальному тиску на ґрунт

За рахунок використання системи Fendt VarioPull та оптимального застосування опорного навантаження навісного обладнання ви можете скоротити масу функціонуючої машини, не втративши при цьому силу тяги. Це дозволяє знизити тиск на ґрунт і максимально посилити тягову потужність. За рахунок заощадженого фронтального баласту значно зростають показники безпеки і збільшується комфорт пересування. Додатковий позитивний ефект застосування системи - високий рівень безпеки та комфорту при з'єднанні з навісним обладнанням. Висунута точка кріплення забезпечує оптимальний огляд і контроль з кабіни оператора.

324.jpg

Серед інших плюсів системи Fendt VarioPull варто відзначити підвищення продуктивності завдяки зменшенню буксування, зменшення опору кочення при експлуатації в полі, економія палива.

Легке управління забезпечується системою вимірювання координат

При створенні Fendt VarioPull фахівці зробили акцент на простоті управління. За рахунок встановленої системи вимірювання координат регулярно надходить інформація про розміщення Fendt VarioPull, яка дистанційно регулюється з місця водія. Так навісний пристрій стає легким і безпечним. Крім статичного розподілу навантажень розумно використовуються динамічні сили навісних знарядь, а зусилля трактора ідеально передається ґрунту.

432.jpg

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин