Про компанію

Економічність, універсальність та сервісна підтримка — ось чому треба купувати трактори Valtra та Fendt

У Кропивницькому пройшов День відкритих дверей - VALTRA & FENDT Open Day. У виставковому комплексі «АгроЕкспо» (вул. Мурманська, 8) 6 березня корпорація AGCO спільно з «Цеппелін Україна» представили трактори скандинавського виробника Valtra T-серії і лінійку тракторів німецького бренду Fendt. Аграрії Кіровоградщини мали можливість зустрітися з представниками виробника, отримати консультації спеціалістів, дізнатися про привабливі умови фінансування та про спеціальні пропозиції на весь модельний ряд тракторів Fendt.

Трактор - основна бойова одиниця в технопарку агропідприємства. Від правильного вибору цієї універсальної «конячки» багато у чому залежать як якість обробітку грунту, так і економічні показники сільськогосподарської компанії. Спеціалісти звертають увагу на такі основні параметри, які слід враховувати при виборі трактора: витрата пального, універсальність при навішуванні різних агрегатів та наявність сервісної підтримки. З тракторами саме з такими характеристиками могли ознайомитися працівники сільського господарства Кіровоградщини на даній презентації.

У нас з вами спільна справа – сільське господарство

Це один із девізів заходу, що пройшов у Кропивницькому, на якому аграріям області представили найсучаснішу техніку для обробітку землі.

Під час урочистої частини керівник продажів сільськогосподарської техніки «Цеппелін Україна» Андрій Король розповів, чому вирішили об'єднати презентацію тракторів Fendt і Valtra: «Сьогодні Valtra & Fendt Open Day, ми акцентуємо увагу саме на цих брендах. Родзинка сьогоднішньої презентації - це Valtra. І якщо Fendt є лідером європейського ринку, то Valtra - лідером скандинавського ринку», - зазначив він.


Директор з маркетингу AGCO в Східній Європі Антон Костирко прокоментував повернення фінського бренду в Україну: «Чому Valtra? Тому що завдяки саме цим моделям тракторів асортимент наших дистриб'юторів зможе у кращій мірі відповідати запитам та потребам наших аграріїв, маючи можливість задовольнити їх у тракторах будь-якої потужності. Ми представляємо нову лінійку тракторів. Valtra не вперше з'являється на ринку сільськогосподарської техніки України, але сьогодні ми презентуємо сучасні трактори Valtra четвертого покоління, які є актуальними для усього світу».


Продакт - спеціаліст брендів Fendt & Valtra Сергій Лук’янець розповів про історію бренду: «Завод Valtra розташований в Фінляндії, там збирають 23 тисячі тракторів на рік і продають їх у 75 країн, що робить Valtra лідерами ринку у Скандинавії і п’ятим за величиною виробником у західному світі. Річний оборот компанії близько 1 мільярда доларів», - зазначив продакт – спеціаліст.


Гостям заходу було представлено два трактори Valtra T-series та лінійку техніки Fendt. Також учасники мали можливість ознайомитися з привабливими фінансовими пропозиціями на купівлю техніки Fendt та поспілкуватися з представниками виробника.

Valtra T-series — повністю нові трактори, створені «з нуля». Машини розроблялися для роботи в суворих фінських кліматичних умовах і здатні виконувати найскладніші завдання. Як зазначив керівник продажів брендів Fendt та Valtra Олексій Копилов, доля Valtra на ринку усіх тракторів в Фінляндії складає близько 50%. Також бренд має високі показники продаж у Франції, Німеччині та інших європейських країнах. Представництва Valtra існують майже по всьому світу.

Варто відзначити, що трактори Valtra T-series вже встигли наробити багато галасу в Європі, отримавши одразу три нагороди на минулорічній Agritechnica.

На VALTRA & FENDT Open Day у Кропивницький з’їхалися представники понад 50 сільськогосподарських підприємств Кіровоградщини, майже з усіх районів області. Під час розмов з ними стало відомо, що багато хто з них уже використовує для обробітку землі у своєму господарству трактори марки Fendt. Дехто приїхав до обласного центру з намірами обговорити з ділерами майбутню співпрацю та плануючи поповнити свій технопарк тракторами Valtra.


Щоб зробити щоденну діяльність оператора ідеальною, конструктори об’єднали у техніці Fendt усі найкращі рішення, досягнувши бездоганного поєднання потужності і маневреності, точності і надійності, функціональності і комфорту. Такі трактори стануть добрим і надійним партнером при виконанні будь-яких завдань. На цих тракторах встановлений новий стандарт найнижчого показника витрат пального до сьогоднішнього дня. Усі компоненти – від двигуна до трансмісії, вентилятора і гідравліки – розроблені спеціально для передачі потужності під час роботи і низького споживання пального.

Нам вдалося поспілкуватись з деякими аграріями, які були присутні на заході та запитати їх враження про нові трактора Valtra: «В основному користуємося тракторами Fendt, вони дуже економні, у нас їх до десятка. Щороку купуємо дві-три нові машини. А от трактори Valtra - це завтрашній день, адже за такою технікою - майбутнє», - розповів керівник сільськогосподарського товариства «Зоря» Володимир Торбінський.

Valtra виготовляє трактори уже більше 60 років

T Series втілила в собі найкраще з досвіду. В цій серії реалізовані найкращі вимоги фермерів до роботи в різних умовах. Сядьте у крісло оператора, запустіть двигун і побачите, що Valtra T-series може зробити на вашій землі. Розробник упевнений у цьому тракторі, оскільки у ньому менше деталей, ніж у будь-якому іншому. Конструктори потурбувалися про те, щоб максимально спростити оволодіння трактором, його експлуатацією та обслуговуванням. Адже це дозволяє оператору зосередитися на тій роботі, яку він виконує.

Для Valtra важливо, щоб ваш трактор працював надійно і довго, з року в рік. Більше того, являючись частиною найбільшого у світі виробника сільськогосподарської техніки AGCO, аграріям пропонують послуги, які допоможуть керувати усім виробничим ланцюжком і максимально збільшити віддачу та результат роботи.


«Техніка Valtra є дуже надійною і, так би мовити, прогнозованою: якщо на заводі вказали, що деталь повинна відпрацювати певну кількість мотогодин, то вона її відпрацює. Я дивлюся на ці трактори, як механік, і мене все повністю влаштовує», — розповів сервісний інженер сільгосппідприємства «Воля» Сергій Миколайович Березенко. «Для малих господарств, які рахують свої кошти, я б рекомендував цей і тільки цей трактор!», — переконує аграрій.


«Я нещодавно придбав трактор марки Fendt 722 Vario, - говорить Віктор Іванович Фесенко, керівник селянського фермерського господарства «Вікторія» з Петрівського району. – Чому зробив вибір саме на цій техніці? У господарствах Петрівського району уже є такі трактори. Я бачив їх у роботі, чув схвальні відгуки колег. Сьогодні приїхав у Кропивницький на цю презентацію, щоб ознайомитися з фінським трактором».

А от Сергій Михайлович Феськов, бригадир СТОВ «Хлібодар», на власному досвіді знає переваги у роботі німецьких тракторів Fendt: «Їх у нас уже п’ять, усі Fendt 927 Vario. Я б сказав про цю техніку так: це поєднання ефективності та низької витрати пального. При оранці на гектарі, у порівнянні з іншою подібною технікою, маємо економію у 20 літрів солярки!».





Дехто з аграріїв, як Богдан Григорович Кашуба (на знімку) з фермерського господарства «Кашуба ВГ», що у селі Роздолля Компаніївського району, та Михайло Сергійович Бурмак з селянського фермерського господарства «Таміла» з села Ганнівка Петрівського району, багато чули про презентовані трактори, бачили їх у роботі, і говорять, що, очевидно, їхні господарства також обзаведуться такою технікою. За словами Михайла Сергійовича, за такою технікою майбутнє українського сільгоспвиробника.




А закінчився VALTRA & FENDT Open Day шоу-програмою та розіграшем призів. А їх було кілька десятків. Найголовніші – поїздка у Фінляндію на завод-виробник тракторів VALTRA, 15% знижка вартості обслуговування куплених тракторів марок VALTRA та FENDT та презентація роботи техніки на полях сільгоспкомпанії переможця.

Більше фото з заходу дивіться у розділі Фотогалерея.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин