Про компанію

Fendt Ideal - сучасне рішення для гарного врожаю

При виробництві моделі AGCO професіонали взяли за основу досвід міжнародного співробітництва дослідних організацій. Кожна деталь комбайна продумана до дрібниць, що забезпечує найкращі результати експлуатації незалежно від умов. Фахівці сконцентрували виробництво на досягненні високої якості, продуктивності, міцності, легкості системи управління. Унікальна в своєму роді сенсорна система відіграє ключову роль у функціонуванні, так як дозволяє ефективно налаштувати комбайн.

Зернозбиральні комбайни Fendt

Машини для прибирання зерна Fendt Ideal сьомого, восьмого і дев'ятого класів потужностей

Моделі Ideal зосереджені на потребах сучасної людини з орієнтиром на світові тенденції технологій. З урахуванням цих принципів професіонали концерну AGCO розробили сучасний комбайн Ideal, який представлений у трьох варіаціях потужностей:

  • 451;
  • 538;
  • 647 к.с.

Машини оснащені потужними двигунами MAN. Fendt Ideal 7 укомплектований двигуном AGCO Power. Всі перераховані моделі забезпечують високу продуктивність при оптимальній витраті палива.

Зернозбиральні комбайни Fendt

Технологія Helix - гарант бездоганної якості

Успішність врожаю передбачає високу якість культур і продуктивність обладнання. Саме ці принципи взяли за основу розробники нової лінійки зернозбиральної техніки Fendt Ideal, яка забезпечена оригінальною системою Helix. Дана технологія дозволяє ефективно відділяти культури без негативного впливу на якість продукції. Ключовою деталлю в даному процесі виступає ротор довжиною 4,85 м і діаметром 600 мм.

З метою досягнення дбайливої обробки врожаю і регулярного завантаження, деталі розміщені навколо ротора в спиралевидному порядку.

Для продуктивної роботи системи потрібно менше енергії. Вона значно підвищує рівень продуктивності комбайна без шкоди якості соломи та зернових культур. Крім цього, характеризується простим механізмом регулювання з урахуванням різних умов збирання врожаю.

Моделі Ideal 8 і 9 передбачають застосування молотарки з двома роторами. У 7 версії використовується один ротор.

Зернозбиральні комбайни Fendt

Ideal balance: дошки для продуктивного очищення

Новинка Fendt Ideal - об'єднання другої скатної дошки у фронтальну частину молотарки. За рахунок цього зібраний матеріал наповнює дошку для підготовки в лицьовій частині. Задня скатна дошка вбирає сировину з області відділення і рівномірно розподіляє її ззаду. Це потрібно для застосування повної довжини дошки, правильного розподілу матеріалу і збільшення продуктивності.

Об'ємна конфігурація обох скатних дощок для зерна забезпечує результативну і системну продуктивність на нерівностях. За умови нахилу на 15 відсотків втрати значно нижче, ніж у попередніх комбайнів. При цьому немає необхідності в додатковому здійсненні будь-яких дій.


Детальніше про Зернозбиральні комбайни Fendt https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/kombayny-fendt/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин