Про компанію

Fendt Logistic - розумний додаток для оптимізації процесу збору врожаю

Для підвищення ефективності збирання врожаю аграрій повинен побудувати транспортний ланцюг від полів до місця зберігання без затримок і втрат; а, щоб досягти високого показника рентабельності, аграрій повинен оптимально завантажити всі машини, які беруть участь в процесі збору. Користування додатком Fendt logistik дасть можливість зменшити холості ходки та простій як техніки, яка бере участь безпосередньо в збиранні, так і машин, що вивозять врожай.

5aec18c2994690481e8b456a_1525422276_web_uk-UA.jpg

Оптимальна координація всіх робочих операцій досягається при наявності повної інформації і, в тому числі, даних про ступінь завантаження робочого транспорту. Крім цього необхідна інформація про місце перебування інших учасників ланцюга збору та перевезення врожаю у місця зберігання. Коли виконано максимальне завантаження однієї машини, без зволікання треба завантажувати наступну. Незалежно від того, яка одиниця техніки використовується, схема повинна в цей час безперебійно та точно працювати. Усі зайняті в процесі збору врожаю машини повинні представляти собою єдиний нерозривний ланцюг.


Можливості додатка

Розумний додаток Fendt Logistic працює незалежно від технічних характеристик машин. Алгоритм програми самонавчається, тому може розпізнавати різні повторювані ситуації. Це забезпечує постійне зростання точності прогнозів по відвантаженню.

news-3-high (2).jpg

Як це виглядає в дії

В робочому процесі це виглядає наступним чином: водії техніки встановлюють на свої гаджети додаток, повідомляють дані користувача та відмічають статус: оператор збиральної техніки або водій транспортної вантажівки. Співробітник, який відповідає за організацію перевезення, або власник підприємства складають замовлення і також вказують дані:

  • площу обробки;
  • техніку, що експлуатується;
  • тип споруди для зберігання врожаю.

Ці особи, оператори та водії окрім додатка отримують карту ділянки землі, що обробляється, місце розташування всіх залучених до процесу машин і їх класифікацію, параметри навігації. Оператор комбайна отримує можливість через виклик відправити сигнал машині, яка знаходиться до нього ближче всього, або повідомити їй координати, де його очікувати.

Крім цього додаток дає можливість особі, яка відповідає за перевезення вантажів, коригувати кількість застосовуваної техніки під час збирання. Йому надходить інформація про простої машин, про неможливість розвантаження на складі. До того ж учасники ланцюга спілкуються у чаті, отримують повідомлення про пробки на трасі, аварії, необхідність об'їздів тощо.

Кожне замовлення закриває особа, що відповідає за організацію перевезення вантажів. При цьому на відповідній вкладці з'являється обсяг обробленої ділянки і кількість витраченого на це часу. Додаток адаптовано для смартфонів, планшетів на базі Android та iOS, а також для ПК.

Відгук про Fendt:

"У керуванні добре себе веде. Навігація дуже хороша. Знадобилося мені небагато - 2 зміни, щоб я призвичаївся до роботи на тракторі Fendt. Враження мої дуже хороші", - Володимир Момотенко, оператор трактора ПП "Сервіг"

Більше відгуків див. https://zeppelin-agro.com.ua/ua/about/videootzivi/


Детальніше про техніку Fendt: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/fendt/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин