Про компанію

Компанії Valtra присуджена премія GOOD DESIGN Award

Valtra продовжує показувати високі результати в конкурсах промислового дизайну по всьому світу. В цьому році компанія отримала премію GOOD DESIGN Award за трактори четвертого покоління (серія T). Премія є найпрестижнішою, всесвітньо визнаною і найстарішою нагородою в сфері дизайну з 1950 р.


GOOD DESIGN Award щорічно присуджує Чиказький музей архітектури і дизайну спільно з Європейським центром дизайну і архітектури. Премія охоплює нові споживчі товари у всьому світі, які виділяються дизайном, функціональністю, інноваційністю серед своїх конкурентів.

Кіммо Віхінен, відповідальний за дизайн і комфорт для споживача в компанії Valtra впевнений, що отримання GOOD DESIGN Award ще раз підтверджує великий успіх продуктів нового покоління. До речі, компанія отримала нагороду саме за цю серію, оскільки численні відгуки клієнтів підтверджували рівень споживчого комфорту.

Їх розробка стала результатом великих зусиль Valtra і він особисто переконаний, що залученість в проект з самого початку була своєрідною привілеєю. Віхінен вважає, що без відмінного командного духу, мужності робити речі по-новому, хороших партнерів все це не було б можливим і висловлює подяку всім, хто взяв участь в проекті.

GOOD DESIGN Award була заснована в Чикаго в 1950 році Ееро Саарінен, Чарльзом і Рейем Еймсом і Едгаром Кауфманом-молодшим.

Офіційна церемонія нагородження пройде в Нью-Йорку 27 січня 2017 року.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин