Про компанію

На що звернути увагу при виборі сівалки?

Якісний посів - запорука високого врожаю. Дуже важливо, щоб посівне обладнання, яке ви будете використовувати, підходило для роботи саме на ваших полях, оскільки те, що добре в одному регіоні, може бути зовсім непридатне в іншому.


Вашій увазі 7 ключових моментів, на які слід звернути увагу при виборі сівалки:

Технічні характеристики. Технічні вимоги до сівалки розраховують виходячи з наявності тяглової сили тракторів, розмірів полів і термінів, відведених на посів. Врахуйте, що на ефективність і швидкість проведення посівних робіт впливають не тільки ширина захвату сівалки, але і максимальна робоча швидкість формування посівного ложе.

Конфігурації. Для яких операцій ви плануєте використовувати посівне обладнання? Вам потрібна спецтехніка тільки для посіву рослин або комплексне обладнання? У першому випадку вам відмінно підійде дискова сівалка Bourgault, у другому - посівний комплекс культиваторного типу Bourgault, який виконує цілий комплекс операцій як в процесі підготовки грунту, так і під час посіву.

Функціональність. Зверніть увагу на переваги, які отримаєте при придбанні агрегату з додатковими функціями. Деякі доповнення допоможуть вам заощадити час і паливо при виконанні посівних робіт.

Сервіс. Велика кількість рухомих компонентів сільськогосподарської техніки вимагає частого технічного обслуговування. Дізнайтеся про наявність дилерського представництва у вашому регіоні, гарантії та інші послуги дилера.

Внесення добрив. Чи плануєте ви вносити добриво в грунт за один прохід техніки під час посіву? Зверніть увагу на посівні комплекси Bourgault, за допомогою яких істотно збільшиться ефективність виконання операції.

Топографія поля. При нерівному рельєфі полів (наявності пагорбів, ярів або балок) слід звертати увагу на сівалки з функцією копіювання рельєфу. Сівалка-культиватор Bourgault 8810 впорається з цим завданням на відмінно!

Сухість грунту. Чи часто грунт на ваших полях засихає і стає твердим? Збільшуєте ви глибину висадки рослин для досягнення вологого грунту? Чи стикалися ви з труднощами проникнення спецтехніки в грунт? Якщо так, то при виборі сівалки зверніть увагу на дискові агрегати.

  

Широкий вибір с/г обладнання Bourgault дозволить вам зробити правильний вибір сівалки, яка ідеально підійде для роботи саме на вашому господарстві. Зв'яжіться з представниками компанії Цеппелін Україна за телефоном 0 800 300 350, щоб зробити правильний вибір сільськогосподарської спецтехніки.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин