Про компанію

Об'єднання оцифровки та сервісу

news-2-high (4).jpg

Накопичення і аналіз інформації актуальні тільки у тому випадку, коли клієнти мають з цього користь. Саме тому компанія Fendt об'єднує для споживачів обробку інформації про техніку та необхідний згідно з цією інформацією сервіс.

Fendt Connect - ефективний аналіз і комфортне застосування

Fendt Connect є центральною телеметричною системою, яка дозволяє проводити аналіз і забезпечує надійне управління функціями машин. Вона дозволяє споживачам користуватися відомостями та параметрами устаткування на будь-якому електронному пристрої. Для даної задачі технічні характеристики про експлуатаційну складову транспортних засобів і розташування по GPS передаються через радіозв'язок.

Це дозволяє клієнту контролювати експлуатацію машин і застосовувати ті чи інші дії в ході роботи. Дані про застосування транспортних засобів дають можливість внесення коригувань у керування, а також удосконалювати налаштування для подальших маніпуляцій.

Автоматизована передача GeoFencing забезпечує отримання повідомлень, коли машина залишає задане місце розташування. За допомогою інформації можна легко керувати технічним станом обладнання. При поломці передані відомості дозволяють здійснити першу дистанційну діагностику.

Крім усього іншого, відомості будуть застосовані для подальшого удосконалення технічної надійності транспортних засобів. Це робить можливим так званий попередній технічний сервіс по поточному стану.

news-7-high (1).jpg

Налаштування системи при придбанні

З метою налагодженої роботи та продуктивного застосування Fendt Connect та інших сервісних пунктів дилер надає послуги з налаштування системи й інструктаж безпосередньо на місці покупки.

Безпосередньо під умови клієнта підлаштовуються всі системи. Споживачеві доступний повний спектр опцій для машини без перешкод і надприродних зусиль.

З Fendt Connect за рахунок контролю даних транспортного засобу вдається передчасно ідентифікувати компоненти схильні до неполадок і розрахувати коди поломок. Дилером надаються всі необхідні деталі, які можна замовити завчасно. Крім цього, клієнт має можливість здійснювати дрібний ремонт машини ще до того, як трапиться серйозний збій і буде потрібен більш тривалий простій.



до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин