Про компанію

Обприскувачі Apache зберігають первісну вартість після 5-и років володіння!

Обприскувачі Apache серії AS третій рік поспіль стали переможцями в рейтингу моделей сільгосптехніки, що менше за інші втрачають вартість. Таку перемогу щорічно присуджує американська консалтингова компанія EquipmentWatch.

«Highhest Ret Value Awards» - саме так називається нагорода, що присуджується за збереження первісної вартості важкого обладнання. Переможцями стають моделі (серії) техніки, у якій зберігається максимальна вартість після 5 років експлуатації. Така статистика заснована на базі даних про MarketWatch.

В цьому році, для визначення переможців, аналітики EquipmentWatch вивчили більше 12 000 моделей техніки. Фахівці використовують запатентований алгоритм для оцінки залишкової вартості техніки. «Збережена первісна вартість є важливим критерієм для покупців техніки і дилерів», - сказав Гарретт Шеммель, віце-президент компанії EquipmentWatch.

Компанія Equipment Technologies (ЕТ) — виробник техніки Apache, є єдиним виробником, який домігся трьох перемог в категорії обприскувачів. «Ми надзвичайно пишаємося тим, що три роки поспіль отримуємо цю нагороду. Це говорить про справжню надійності обприскувачів Apache», - сказав генеральний директор ET - Метт Хейс.


Обприскувачі Apache

Equipment Technologies створює прості, надійні, легкі і доступні самохідні обприскувачі для звичайного фермера. Кожен обприскувач виробляється в Мурсвіллі, штат Індіана. Apache широко використовуються фермерами США, Канади, Австралії та СНД. Дізнайтеся більше про Apache у свого регіонального менеджера або за телефоном 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин