Про компанію

Особливості тракторів Valtra з точки зору українського ринку

56e901f--stochnik-foto----eppelin--kraina.jpg

Як було раніше. Вартість і конфігурація

Понад 10 років тому ціна тракторів Valtra була вище середньоринкової. Тому для більшості українських аграріїв середньої категорії вона була неприйнятною, а машини - недоступними. Крім цього бренд пропонував широкі можливості конфігурації, а представники українського сільського господарства були до цього в ті роки не готові.

Зміни потреб українських аграріїв

У 2018-му році Valtra та офіційний дилер Цеппелін Україна знову запропонували трактор українському споживачеві, але вже на нових умовах. Як же змінилася ситуація?

 

У минулому власник купував трактор для роботи на ньому найманого тракториста. Зручності та комфорту водія (а це сильно впливає на продуктивність) уваги не приділялося. Тому важливими параметрами при покупці були:

  • мінімальна конфігурація;
  • мінімальна вартість.

Але на сьогодні ситуація інша. Українські аграрії обирають техніку з високою продуктивністю й високим рівнем надійності. Також вони піклуються про оператора, розуміючи всю важливість цього. Таким чином, вихід трактора Valtra з індивідуальною комплектацією на ринок України був зустрінутий з великим інтересом.

Важливим для українських аграріїв стало і те, яким чином техніка продається.

Реалізацією тракторів Valtra сьогодні займається компанія Цеппелін Україна, у якої є професійні фахівці, сильна технічна база та надійне післяпродажне обслуговування. Тому питання обслуговування сьогодні вирішуються досить просто.

photoeditorsdk-export.png

Питання ціни

Концерном AGCO на сьогодні пропонуються оптимізовані ціни на трактори для украънських споживачів. При збереженні переваг індивідуальності, вартість машин не перевищує аналоги від інших виробників.


Детальніше про трактор Valtra Т серії: https://zeppelin-agro.com.ua/lp/valtra/t

Детальніше про трактор Valtra A серії: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/traktory-a-serii/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин