Про компанію

Відкриття сучасного тренінг-центру на Одещині

Компанія Цеппелін Україна з радістю повідомляє про відкриття сучасного тренінг-центру на базі регіонального представництва компанії в Одеській області. На 17-му кілометрі траси Одеса-Київ, крім сервісного центру з шоурумом, ремонтної майстерні та складу запчастин, відтепер працюватиме тренінг-центр для технічних працівників компанії Цеппелін Україна та працівників інших дистриб'юторів корпорації AGCO.

   

Сучасний, комфортний та технічно обладнаний навчальний центр призначений для проведення теоретичних та практичних занять з обслуговування техніки. Тренінг-центр створений з метою постійного підвищення рівня знань сервісних інженерів та всіх технічних спеціалістів компанії Цеппелін Україна.


Перший тренінг в новому центрі вже відбувся - інструктор корпорації AGCO провів тренінг з технічного оснащення та унікальних особливостей тракторів Valtra T-серії, які зараз поступово виходять на український ринок. 


Читайте про презентацію тракторів Valtra на VALTRA & FENDT Open Day в Кропивницькому за посиланням.

Нагадаємо, що дистриб'юторський центр в Одеській області був відкритий влітку минулого року. Обслуговуванням техніки в одеському представництві Цеппелін Україна займається сертифікована команда механіків, яка щорічно проходить підвищення кваліфікації на заводах виробників в Європі і Америці. В центрі здійснюється повноцінна діагностика і капітальний ремонт техніки, а ремонтна бригада працює з виїздом в господарства - автомобіль техпідтримки в будь-який момент готовий вирушити в райони області.

   


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин