Про компанію

Power, Profi, ProfiPlus: трактор один - можливості різні

Кожна серія тракторів Fendt представлена в трьох комплектаціях: Power, Profi і ProfiPlus. Розглянемо детальніше, в чому різниця між цими пакетами і чи варто за них переплачувати.


Power - Пакет стандартного устаткування для щоденної роботи

Комплектація Fendt Vario Power відрізняється простотою і практичністю. У пакеті є все необхідне для виконання повсякденних завдань сільського господарства. Управління трактором здійснюється за допомогою зручного джойстика. Ергономічна кабіна забезпечує комфортні умови і хорошу видимість для оператора. Всі робочі показники відображаються на сенсорному екрані Varioterminal. Одним дотиком можна переключити режим роботи з причіпного обладнання на фронтальне і навпаки.

Profi - Для тих, хто хоче більшого

Більше потужності, комфорту і економії - переваги професійної комплектації Fendt. Поліпшених показників вдалося досягти завдяки додатковому тягловому зусиллю, круговому огляду VarioGrip, системі наведення VarioGuide Світло і документації VarioDoc.

Система наведення VarioGuide Light призначена для більш точного керування технікою. Досить виконати операцію один раз і трактор самостійно відтворить її за заданим координатами. Так, техніка може ефективно працювати навіть в нічний час. При цьому значно знижується навантаження на оператора. Він може уважніше стежити за навісним обладнанням і приділяти менше уваги управлінню технікою. А оскільки з автоматичною системою наведення трактор не робить зайвих рухів, істотно знижуються витрати палива.

Документація VarioDoc дозволить спростити і прискорити процес формування звітності на вашому підприємстві. Програма автоматично запише пройдений маршрут, витрати палива, оброблену площу і відправить дані на офісний комп'ютер.

ProfiPlus - Комплектація для лідерів галузі

Для експертів сільського господарства конструктори Fendt Vario Запропонували ProfiPlus комплектацію - повний пакет автоматизованих рішень для управління технікою.

Уже знайома система документації VarioDoc в пакеті ProfiPlus доповнюється системою телеметрії AgCommand. Це міжбрендове телеметричне рішення від AGCO Corporation. При підключенні трактора Fendt до системи здійснюється фіксація наступних даних:

  • витрати палива;
  • швидкість;
  • обороти двигуна;
  • вимоги до тягового зусилля;
  • положення задньої та передньої підвісок;
  • лічильник хронометражу робочих режимів;
  • зовнішня температура повітря.

Так, суттєво підвищується не тільки документообіг, а й ефективність використання спецтехніки.

Рульове управління VarioGuide в суперпрофесійній комплектації дозволяє залишити в минулому подвійну обробку або не проторені смуги. За рахунок автоматичного керування трактором уздовж віртуальних ліній забезпечується висока економія палива, добрив, посівного матеріалу та засобів хімічного захисту. Значно підвищується рентабельність. 


Дізнайтеся більше інформації про переваги і характеристиках тракторів в розділі техніка Fendt. А щоб дізнатися про можливості додаткової комплектації вашої техніки, зверніться до представників компанії "Цеппелін Україна" за телефоном 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин