Про компанію

Переваги навісних розкидувачів добрив RABE

Навісні розкидувачі добрив RABE - це відмінне рішення для тих, хто прагне до механізації процесу збагачення грунту корисиними компонентами. Саме тому впровадити в систему догляду за землею і урожаєм розкидачі добрив, які пропонує компанія "Цеппелін Україна" - відмінне рішення для підвищення продуктивності вашого виробництва.

 

Переваги навісних розкидувачів добрив RABE:

1. Якість і інноваційність - показники, які дозволяють техніці RABE складати конкуренцію провідним світовим брендам машин подібного призначення. Купуючи розкидувачі добрив RABE, ви можете бути впевнені в їх характеристиках та експлуатаційній простоті.

2. Надійність. За рахунок використання в побудові рам агрегатів легованої сталі, яка має низьку щільність, несуча конструкція легка та не піддається деформації навіть при високих навантаженнях.

3. Простий догляд за агрегатом. Розкидувачі добрив RABE відрізняються від подібної техніки особливою конструкцією. Обтічна форма і відсутність важкодоступних областей дозволяють без особливих зусиль очистити машину від забруднень, залишків грунту і добрив. При регулярному і правильному догляді, ви зможете значно продовжити термін служби техніки.

4. Зручне і точне регулювання робочої ширини. Завдяки даним функціям техніки RABE ви зможете адаптувати розкидувач саме під ту область, яка потребує збагачення. Лопасті Epsilon та трьохвимірна цифрова модель процесу внесення добрива, яка вбудована в конструкцію машин, гарантує рівномірне покриття грунту і відсутність повторних проходів.

5. Можливість разом з агрегатом придбати необхідну до нього комплектацію: обладнання, оснащення, навігаційну систему комплекта STOP&GO тощо.


Додаткове обладнання в асортименті пропонує компанія "Цеппелін Україна", яка також гарантує якісне сервісне обслуговування техніки під час всього її експлуатаційного терміну, а також надає можливість проведення міжсезонної діагностики обладнання з подальшим сервісом. Оперативні бригади фахівців можуть запропонувати вам свої послуги і доставити необхідні запчастини в будь-який населений пункт України.

Більш детально про розкидувачі добрив RABE та інші агрегати ви можете дізнатися, зателефонувавши за номером 0 800 300 350.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин