Про компанію

Переваги від AGCO для власників Valtra

Власники техніки Valtra користуються всіма перевагами AGCO, що надає послуги з технічної підтримки.

Сервісні центри Цеппелін Україна, склади запчастин і продумана логістика забезпечують швидке і гарантоване надання запчастин та послуг. Наклейка AGCO Parts гарантує, що ви отримуєте фірмові запасні частини Valtra, які пройшли ретельну перевірку і тестування.

  

Відновлені двигуни і трансмісії

Якщо термін служби двигуна або трансмісії вашого трактора підійшов до кінця, ви можете замовити капітальний ремонт на заводі Valtra. Фахівці розберуть ваш старий двигун або трансмісію, замінять пошкоджені або зношені частини новими, виконають необхідне калібрування і дадуть заводську гарантію на свою роботу.

Завод AGCO Power в Фінляндії відновлює близько 1000 двигунів щорічно. Кожен відновлений двигун не поступається новому і проходить ті ж перевірки, що і відповідна модель нового двигуна.

Додаткова продукція

Крім фірмових запчастин AGCO, у нас ви можете придбати різну додаткову продукцію. Шукаєте ви мастильні матеріали, акумулятори, приладдя для кабіни, ліхтарі робочого освітлення або електроінструменти - наш широкий асортимент додаткової продукції задовольнить будь-які ваші потреби.

Адреси офісів Цеппелін Україна в розділі Контакти. Телефонуйте також на гарячу лінію: 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин