Про компанію

Переваги самохідних обприскувачів Apache

Своєчасна і якісна обробка посіву - запорука високого врожаю. Саме тому для кожного сільськогосподарського підприємства важлива наявність надійної і ефективної спецтехніки. При цьому вона повинна відрізнятися низькими експлуатаційними витратами, легким керуванням і невеликою вагою. Саме ці вимоги взяли конструктори компанії Equipment Technologies для розробки самохідного обприскувача Apache.

Сьогодні Apache пропонує три моделі - AS720, AS1020 і AS1220. Вони не комплектуються дорогими вузлами (за рахунок чого знижується вартість володіння), оснащуються сучасними системами точного землеробства (завдяки чому забезпечується висока якість обробки), а також мають меншу, порівняно з конкурентними моделями, вагу, що гарантує мінімальне ущільнення грунту.

  

Обприскувачі обладнані двигунами Cummins TIER III. Діапазон потужності техніки від 160 до 215 к.с. У комплексі з механічною трансмісією досягається максимальна надійність роботи двигуна, економія палива і збільшується термін експлуатації техніки. Агрегат розташований в передній частині самохідного обприскувача Apache, за рахунок чого спрощується щоденне обслуговування.

Невелика вага обприскувачів Apache забезпечує менше споживання палива, оскільки немає необхідності в більш потужному двигуні для роботи навіть з повним баком. Навантаження на передні і задні колеса розподіляється в співвідношенні 70/30: передні колеса не провалюються під час роботи, а задні в постійному контакті з грунтом - забезпечується маневреність навіть на слизькому грунті.

Осі Apache готові до будь-яких випробувань, з якими вони можуть зіткнутися на поле в будь-яку секунду. Ширина колії обприскувача на замовлення дилера може бути регульованою в діапазоні 3,05 - 4,06 м, або фіксованою з шириною в 3,05 м. Обприскування може проводитися з частково розкладеними штангами.

  

Об’єм поліетиленового (або, за замовленням, з нержавіючої сталі) бака універсального обприскувача Apache варіюється від 2850 до 4542 літрів. На машині встановлена система активного промивання, завдяки чому забезпечується чистота і правильне дозування спецзасобів для обробки рослин. Об’єм преміксера для заливки активної речовини - 26,5 л. Ширина захоплення штанги - від 24 до 42 метрів. Робоча швидкість техніки становить від 20 до 25 км/год з нормами виливу від 30 до 500 літрів/гектар.

Комплектація кабіни обприскувача базової моделі:
  • ємнісний сенсорний дисплей розміром 7 ";
  • сучасний новий джойстик ET;
  • вибір управління швидкістю: педаль/джойстик;
  • камера заднього виду для контролю процесу обприскування при русі вперед, а також при включенні заднього ходу;
  • клімат-контроль.

Дізнатися більше про технічні характеристики обприскувачів серії AS можна в розділі техніка Apache. Щоб купити сільськогосподарське обладнання, зверніться до представників компанії Цеппелін Україна за телефоном 0 800 300 350. Фахівці компанії забезпечать вам повну інформаційну підтримку на всіх етапах придбання спецтехніки.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин