Про компанію

Самохідний обприскувач Berthoud Raptor

Компанія «Цеппелін Україна» готується прийняти участь у виставці АГРО 2016. Стенд компанії буде розміщено в рамках експозиції «Агротранспорт і агрологістика» з 8 по 11 червня в Києві. Детальніше про виставку АГРО 2016 читайте в наших попередніх новинах.

Серед техніки, яка буде представлена - самохідний обприскувач Berthoud Raptor.

Компанія Berthoud - лідер серед виробників сільськогосподарської техніки для обприскування полів, випустила оновлену модель самохідного обприскувача Raptor. Вперше ця новинка була представлена широкій публіці на виставці Агротехніки в рамках Ганноверського ярмарку в Німеччині.

Обприскувач Raptor є новітньою розробкою французьких інженерів. Їм вдалося поєднати отриманий досвід від попередньої самохідної моделі обприскувача та нові елементи причіпного обприскувача. Результат - вражаюча за дизайном і характеристиками машина.


При створенні нового продукту пріоритетом була екологічна безпека. Тому нові технології знаходяться в гармонії з навколишнім середовищем: бак обприскувача заповнюється чистою водою, доступна можливість промивання в полі, знижено обсяги залишкової рідини, є точне вимірювання об'ємів рідини.

Комфорт і функціональність нової машини забезпечує ергономічний дизайн зі зручним розташуванням обладнання. Кабіна оператора повністю герметична, оснащена кондиціонером і зручним кріслом.

Детальні технічні характеристики і опис Berthoud Raptor читайте на нашому сайті в каталозі сільгосптехніки.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Обприскувачі.



до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин