Про компанію

Трактор Valtra вже працює на полях Одеської області!

6 квітня компанія «Цеппелін Україна» офіційно передала господареві ексклюзивний 195-сильний трактор Valtra моделі Т194 в комплектації Versu. Щасливим володарем цієї потужної машини став керівник СФГ «Україна» (Ширяївський р-н, Одеська обл.) - Кривовид Руслан Віталійович. Господарство займається вирощуванням зернових і технічних культур, зокрема: пшениці, соняшнику, ріпаку, кукурудзи, гороху.

Під час урочистої передачі машини представники компанії «Цеппелін Україна» вручили керівнику СФГ «Україна» сувенірний ключ від трактора - як власнику ексклюзивного Valtra T194 Versu. СФГ «Україна» стало першим володарем фінського трактора Valtra, які цієї зими повернулися на український ринок.


Трактор Valtra: протестували, оцінили, купили

Руслан Віталійович Кривовид, директор підприємства, зазначив, що шукав для свого господарства машину, яка б об'єднувала в собі як потужність, так і економічність двигуна. З тракторами Valtra познайомився на офіційній презентації тракторів в Україні - VALTRA & FENDT Open Day, яка 20 березня проходила в Одесі. На заході оцінив трактор, поспілкувався з представниками виробника і фахівцями офіційного дилера Valtra - «Цеппелін Україна». Прийняв рішення купити. Після поставки трактора на підприємство, колектив СФГ «Україна» залишився повністю задоволений результатами, який показав трактор. Також відзначають значне зниження витрати палива - від 2 до 2,5 л/га.

«Цеппелін Україна»: надійне співробітництво

Руслан Віталійович Кривовид зазначив: вибрав для придбання трактора саме компанію «Цеппелін Україна» через її багаторічний досвід, надійність, і через те, що фахівці компанії, крім послуг продажу, надають клієнтам повний цикл кваліфікованого сервісного обслуговування техніки.

Перебуваючи на презентації тракторів Valtra - VALTRA & FENDT Open Day, аграрій по достоїнству оцінив дистриб'юторський центр компанії «Цеппелін Україна» в Одеській області, своїми очима побачив ремонтну майстерню і заповнений запасними частинами склад.


Трактори Valtra серії T

По всьому світу серія T визнана відмінними машинами для важких умов експлуатації. Але це не єдина перевага цієї серії: машини пропонують найвищий рівень комфорту при тривалій ефективній роботі. Серія T забезпечує надійну потужність при низькій витраті палива.

Т194 - це чудовий варіант для тих, хто шукає трактор високої потужності для виконання як традиційних фермерських, так і комунальних та лісогосподарських робіт.

Модель Versu - водіння з комфортом

Основні переваги моделі Versu:

  • п'ятиступенева трансмісія Powershift - 30 передач (швидкостей) в обох напрямках;
  • ергономічна система Valtra Arm - підлокітник зі зручним доступом до органів управління трансмісією Powershift, круїз-контролем;
  • контроль гідравлічної системи, зчіпного пристрою і системи керування трактором на поворотній смузі U-Pilot;
  • зручне і комфортне водіння з функцією автоматизованої трансмісії і підсилювачем гальм;
  • гідравлічна система з вимірюванням навантаження;
  • окремі робочі рідини для трансмісії і гідравлічної системи.


Зв'яжіться з представниками компанії «Цеппелін Україна» - офіційного дилера бренду Valtra і дізнайтеся більше про переваги нових тракторів на ринку України: 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин