Про компанію

Трактори Valtra пройшли випробування асоціації УКАБ

В рамках серії заходів «Дні агротехнологій» відбулася демонстрація техніки за підтримки асоціації «Український Клуб Аграрного Бізнесу», членом якого є компанія «Цеппелін Україна».

Випробування техніки в роботі відбулося у м. Прилуки Чернігівської області на полях компанії «ІМК», яка займається вирощуванням кукурудзи, сої, картоплі та соняшнику. Серед учасників були компанії ТОВ «Пьотінгер Україна», «Грейт Плейнз», УАПК (КУН), «Лемкен», «Техноторг», «Суффле Агро». Вони демонстрували роботу передпосівних культиваторів, легких борін і зернових сівалок для посіву сої.


Компанія «Цеппелін Україна» презентувала трактор Valtra T194 у комплектації Active. Машина має шестициліндровий двигун максимальною потужністю 195 к.с. Техніка працювала в агрегатуванні з дисковим лущильником Gregoire Besson Normandie SP2 (ширина захвату – 4 м). Цей агрегат оптимально підходить для руйнування пожнивних залишків, мульчування з глибиною обробітку 5-12 см, закладення і змішування органічних залишків і мінеральних добрив, знищення бур'янів, обробки ґрунту перед посівом.

Працювати довелося у досить несприятливих умовах. Весною на полі була закрита волога. На кукурудзяному полі було багато пожнивних залишків, а також велика ділянка зі стернею кукурудзи.

Дисковий лущильник працював на глибині – 7-8 см при швидкості трактора 15 км/год. Присутні відмітили, що трактор на високому рівні виконав покладені на нього завдання. Клієнти, які відвідали захід, а також представники кластерів холдингу позитивно оцінили ефективність роботи трактора з причіпним агрегатом, відмітили стабільну швидкість, простоту управління та маневреність машини. А також рівномірне подрібнення і змішування пожнивних залишків на полі.


Компактні розміри і максимальна маневреність тракторів Valtra дають можливість проводити оптимальні розвороти і обробку важкодоступних площ. Нагадуємо, що трактори нової серії Т поставляються в чотирьох варіантах: Direct, Versu, Active і HiTech. Їх виготовляють за індивідуальним замовленням клієнта. Щоб допомогти клієнтам в підборі необхідного обладнання та технічних характеристик для конкретних завдань офіційний дилер Valtra в Україні - компанія Цеппелін Україна користується системою Valtra Configurator.

Всі моделі тракторів Valtra оснащені двигунами AGCO Power, які славляться надійністю і економічністю. Турбіна оснащується електронним перепускним клапаном, тому двигун швидко реагує на натиснення педалі газу і розвиває чудовий крутний момент навіть на низьких обертах.

Трансмісія PowerShift, спеціально розроблена фінськими інженерами для тракторів Valtra, максимально ефективно передає потужність двигуна на приводні колеса трактора. Ряд автоматизованих або програмованих функцій трансмісії забезпечує інтуїтивне управління тракторами Valtra і дозволяє домогтися потужності і точності, необхідних для конкретного завдання.

   

За більш детальною інформацією про можливості та характеристики тракторів Valtra звертайтеся до кваліфікованих фахівців компанії за телефоном 0 800 300 350. Компанія Цеппелін Україна гарантує професійний і бездоганний сервіс - для найвимогливіших клієнтів.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин