Про компанію

Універсальні трактори Fendt на полях Ваденбрунна

В кінці серпня в Ваденбрунні відбувся День поля Fendt Saaten-Union під гаслом: «Ви ще ніколи не бачили, не чули і не відчували так багато техніки Fendt за один раз». На заході була представлена лінійка самохідної техніки та агрегатів Fendt, а на демонстраційному полі відбувся парад близько півсотні тракторів.


У цьому році День поля Fendt Saaten-Union відбувся на площі 90 га, на якій було продемонстровано близько 110 машин Fendt. Захід відвідало 55 тис. осіб з різних країн, а на території був обладнаний дитячий майданчик, де найменші відвідувачі могли долучитися до світу техніки Fendt, граючи з моделями новинок компанії.



У Ваденбрунні продемонстрували роботу тракторів Fendt 700-ої серії в парі з різними агрегатами, зокрема, з сівалками Horsch Pronto 6 DC, Kverneland e-drill compact і Amazone Cataya 3000 Super, бороною Saphir, розкидачами добрив Rauch Axis H та іншими.

 

«Трактори цієї серії чудово працюють і на оранці, і на культивації, і на боронуванні та дискуванні. Ця машина добре проявляє себе в роботі і з обприскувачами, і з розкидачами, і з перевантажувачами зерна. Це - універсальний середній трактор », - розповідає національний керівник продажів брендів Fendt і Valtra Олексій Копилов.

 

Вже було випущено понад 4 500 шт. тракторів Fendt 700-ої серії, що є найбільшою кількістю серед всіх моделей бренду. В Україні ця серія тільки починає набирати популярність, але трактори вже користуються попитом як у малих господарств, так і у агрохолдингів.



Компанія “Цеппелін Україна” пропонує всі шість моделей тракторів Fendt 700-ої серії:
Компанія «Цеппелін Україна» - офіційний дилер Fendt, забезпечить надійну підтримку і захист вашої техніки 24/7. Звертайтеся до нашої команди фахівців за номером: 0 800 300 350.





 

 
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин