Про компанію

Valtra – скандинавська якість, перевірена роками

Valmet-20-BGB-biogas-petrol-tractor-1600x900.jpg

Історія сільськогосподарського обладнання торгової марки Valtra почалася ще в 1945 році. Тоді багато виробників зброї та запасних деталей для літаків були змушені переробляти виробництво під випуск актуального в ті часи обладнання. Перепрофілювання торкнулося також і заводу Valmet. Це стало початком розвитку бренду Valtra.

Завод з виготовлення сільськогосподарського обладнання відкрився в 1951 році. Першою стала модель трактора Valmet 20. Початок продажів був настільки вдалим, що через рік світ побачило вже 75 моделей, а до 1954 року число вироблених машин досягло 2000 тисяч.

traktory-valmet-content.jpg

Зовсім скоро сталася ще одна важлива подія - торгова марка почала своє співробітництво зі шведською фірмою Volvo BM, яка спеціалізувалася на виробництві машин з транспортування і завантаження ґрунту. Об'єднання двох масштабних організацій відбулося у 1979. У форматі Volvo BM Valmet тандем проіснував 5 років, починаючи з 82-го року, коли компанія Volvo BM передала свою частину активів виробнику тракторів.

У 1997 році назва бренду змінюється на Valtra. Тоді відбувся ряд значущих подій, зокрема, було прийнято пропозицію про співпрацю з AGCO.

Устаткування AGCO - це не тільки уособлення скандинавської якості, а ще й можливість експлуатації упродовж року в будь-яких, навіть найсуворіших умовах. Вся техніка проходить обов'язкові випробування і характеризується своєю багатофункціональністю: обладнання закриває як сільськогосподарські, так і комунальні питання. Визначною рисою Valtra є лояльний підхід при створенні комплектації трактора. До уваги беруться всі функціональні вимоги та побажання клієнта по підбору потрібного функціоналу за індивідуальним замовленням.

New_T_Series_image002 (2).jpg

Valtra пишається своїми винаходами і виробляє трактори різних категорій, що характеризуються унікальними перевагами:

  1. Моделі А - це багатофункціональні високоміцні машини з хорошою маневреністю, - незамінні для проведення робіт в саду, лісових і комунальних сферах.
  2. Серія N. Відмінною рисою даної техніки є надзвичайна продуктивність разом з високими технічними функціями.
  3. Категорія Т - це звична міць і чудова універсальність. Використовується у дуже різних сферах діяльності.
  4. Моделі S використовуються для проведення найскладніших робіт. Такі трактори відмінно підходять для великих підприємств зі значними обсягами робіт і дрібним господарствам для виконання земельних робіт, а також перевезення у складних умовах.

Valtra - це уособлення першокласної якості, яка поєднує в собі ідеальну маневреність і можливість функціонувати у різних умовах. Машини з грандіозною витривалістю і високим рівнем продуктивності по праву заслужили довіру та глибоку повагу споживачів по всій земній кулі.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин