Про компанію

Valtra Smart Tour на Полтавщині!

Компанія «Цеппелін Україна» - офіційний дистриб'ютор Valtra, разом з корпорацією AGCO 22 серпня провели в Полтаві другий захід в рамках Valtra Smart Tour в Україні. Перший захід відбувся 17 серпня в Одесі, детальніше можна ознайомитися за посиланням.



Відвідувачам заходу було презентовано трактори Valtra Т-серії в роботі з ґрунтообробними агрегатами Gregoire Besson, а також інноваційний підлокітник Valtra Smart Touch.

«Valtra Smart Tour проходить під егідою Valtra Smart Touch. Це новий термінал керування трактором, це новий рівень керування машиною з трансмісією Power Shift. І це перший у світі трактор, який дозволяє керувати трансмісією трактора за допомогою джойстика. Ціль розробки цього підлокітника полягає в тому, щоб керування трактором було максимально ефективним, продуктивним і дуже простим в експлуатації», - розповідає представник заводу Valtra Олексій Кутін.



В рамках заходу гостей чекала різноманітна розважальна програма: розіграші призів, тест-драйви, яскрава шоу-програма, смачний обід і незмінна дружня атмосфера від компанії «Цеппелін Україна».



Valtra Smart Tour 2018 розпочався у січні на території Великобританії та Ірландії і вже відвідав 12 країн! Valtra Smart Tour - це щорічна подорож тракторів Valtra країнами Європи. Подорожуючи господарствами клієнтів та шанувальників, Valtra представляє нові машини та покращені технології, проводить навчання та функціональні випробування, ділиться знаннями та досвідом.

Більше фото з Valtra Smart Tour на Полтавщині дивіться у розділі Фотогалерея

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин