Про компанію

Вибираємо глибокорозпушувач

Запорука гарного врожаю - висока якість грунту. Для обробки грунту, розпушування, вирівнювання поверхні та інших робіт, спрямованих на поліпшення властивостей землі, потрібне спеціальне навісне обладнання - глибокорозпушувач. Техніка призначена для обробки глибоких шарів грунту, а деякі моделі навіть здатні одночасно вносити добриво.

 

На що звернути увагу при виборі глибокорозпушувача?

Виділяють дві головні характеристики глибокорозпушувача: ширина захвату і глибина обробки.

Глибина обробки глибокорозпушувача підбирається в залежності від культур, які будуть посіяні та їх кореневої системи. Зазвичай цей параметр коливається в діапазоні від 40 до 80 см.
Від ширини захоплення залежить площа охоплення грунту, яку техніка зможе обробити за один прохід. Чим більше захоплення - тим швидше буде виконана задача і тим менше витрата палива.

Крім параметрів навісного обладнання, при виборі моделі глибокорозпушувача варто враховувати потужність трактора, який ви збираєтеся задіяти на грунтообробних роботах. Вона повинна бути достатньою, щоб забезпечити потрібну тяглову силу.

  

Також ви можете придбати глибокорозпушувач з різними конфігураціями. Це дозволить вам використовувати всього один культиватор для комплексної обробки землі під різні культури.

Наприклад, на відео використовуються відразу всі види грунтообробної спецтехніки. Щоб швидко впоратися з будь-якими сезонними завданнями, зверніться до представників компанії «Цеппелін Україна» і дізнайтеся більше про доступне обладнання для вашої спецтехніки за номером 0 800 300 350. Фахівці компанії з радістю дадуть відповідь на всі ваші питання і допоможуть підібрати навісні інструменти під завдання вашого підприємства.

Подивитися все обладнання для сільськогосподарських підприємств можна в розділі Грунтообробна техніка. Зверніть увагу, до кінця вересня діє Спеціальна пропозиція на дискові борони Challenger. Встигніть придбати обладнання за зниженими цінами!




до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин