Про компанію

Ювілейна модель безступінчатої трансмісії Fendt Vario

У 1995 році був випущений перший у світі трактор з безступінчатим регульованим приводом - трансмісією Vario. Це нововведення від Fendt зробило революцію в сільськогосподарській галузі і встановило нові стандарти у виробництві передач. Завдяки безступінчастому приводу, тракторист може сконцентруватися на тому, що дійсно важливо: робота відбувається позаду, попереду або поруч з трактором.

28 листопада 2016 року на заводі Fendt випустили ювілейну, 250-тисячну, коробку передач Vario. Уже 20 років кожен трактор компанії оснащується саме цією безступінчатою трансмісією, яка дозволяє техніці показувати відмінний результат при мінімальних витратах.  

                 

«Безступінчаста коробка передач Vario є для нас єдиним вірним рішенням, - говорить Пітер Йозеф Пафф, генеральний директор AGCO/Fendt, - мова йде про рішення, прийняте понад 20 років тому. У той час ми свідомо обрали цю інноваційну технологію і майже відразу ж приступили до її реалізації у всіх діапазонах. Тепер ми пропонуємо рішення для кожного діапазону потужності від 50 до 500 к.с. Хоч би яка була задача, клієнт завжди може виконувати роботу на правильній швидкості. Кращої альтернативи для нас не існує».


З 2009 року всі серії Fendt, від вузькоколійної до надпотужного трактора, мають передачу Vario. Прорив в сільському господарстві 21-го століття досягнуто в процесі виробництва надміцної передачі для Fendt 1000 Vario: Fendt VarioDrive має постійно змінну функціональність всіх коліс, а також має переваги безперервного водіння. Масивне зчеплення і маневреність, низька витрата палива - все в істинних традиціях Fendt.

250 000 передач Vario - це тисячі задоволених клієнтів Fendt, які покладаються на потужність, динаміку, комфорт водіння і простоту використання приводу. Щоб відзначити ювілей, компанія запускає акційну серію моделей Vario 250, 500, 700, 800 і 900 в новому кольорі - Fendt Nature Green з преміальним пакетом дизайнерських особливостей.


 


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин