Про компанію

Жатка для збирання соняшника Capello Helianthus

Конструкція жатки Capello Helianthus регулюється гідравлічно безпосередньо з кабіни, що дозволяє підібрати оптимальні налаштування жатки по сорту і висоті рослини. Оператор може задавати необхідну швидкість мотовила (дана функція замовляється додатково). Вона забезпечує легке регулювання швидкості обертання конструкції згідно швидкості руху комбайна з метою досягнення максимальної продуктивності при роботі.

2-2.jpg

Компанія Цеппелін Україна пропонує дві моделі жаток:

  • Helianthus 7500 з робочою шириною 7,5 м та вагою 2400 кг;
  • Helianthus 9400 з робочою шириною 9,4 м та вагою 2800 кг.

Шнек є цілісною конструкцією без допоміжних елементів кріплення. Це дозволяє задати необхідну швидкість подачі сировини в комбайн навіть при найбільш несприятливих умовах роботи.

З метою захисту від попадання зайвих матеріалів привід оснащений обмежувачем крутного моменту. Це також забезпечує збереження обладнання і запобігає виникненню поломок.

123.png

Привідні підлоги зроблені з високоякісної загартованої сталі для тривалого терміну служби і виключення механічного зносу.

Всі деталі зрізів виготовлені з компонентів високої якості. Експлуатаційні компоненти виготовлені зі спеціальної надміцної сталі, що забезпечує мінімальні витрати при збиранні врожаю.

321.jpg

Capello володіє інноваційними лако-фарбовими лініями, що гарантує виконання не тільки суворих норм ISO, але і дозволяє пропонувати клієнтам продукцію першокласної якості.

Висока ефективність і надійність торгової марки Capello перевірена багаторічним досвідом експлуатації техніки на полях усієї земної кулі.

1385386829_helianthus1.jpg

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин