Про компанію

Центр відновлення компонентів завжди відкритий для клієнтів

6 листопада 2014 компанія «Цеппелін Україна» вітала в Центрі відновлення компонентів (Комсомольск) своїх клієнтів. Це вже другий День відкритих дверей, коли всі бажаючі партнери можуть відвідати ремонтну зону, познайомитися з процесом відновлення двигунів. Вже ні для кого не секрет, що відновлення двигунів САТ® - це унікальна послуга, що надається «Цеппелін Україна». Відремонтований двигун має моторесурс, який практично дорівнює новому. Завдяки цьому власники техніки САТ® та іної, на якій встановлені двигуни САТ®, значно економлять свої витрати на обслуговування машин - замість покупки нових вузлів і агрегатів можна отримати компоненти з оновленими характеристиками і ресурсом.

 

Разом з інвестиціями в приміщення, обладнання, компанія «Цеппелін Україна» піклуватися також про кваліфікацію співробітників, якості обслуговування і задоволеності клієнтів. Подібні заходи компанія планує зробити традиційними, всі бажаючі можуть відвідати Центр, оцінити його можливості та вигоди співробітництва.

 

Крім цього наша компанія пропонує спеціальні умови по відновленню двигунів в зимовий період, а саме 25% знижки на запасні частини, використані для ремонту двигуна, 15% знижки на ремонтні роботи, попередня діагностика за стандартами Caterpillar на території клієнта зі знижкою 15 %. більше подробиць тут.

Більше інформації про Центр відновлення компонентів можна знайти тут.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин