Про компанію

Навіщо Fendt системи VarioDrive та Grip Assistant?

Fendt 1000 Vario призначений для важких польових робіт. У трактора великі колеса, інтелектуальна система баластування і регулювання тиску в шинах, а також унікальна система повного приводу, що гарантує максимальні тягові характеристики в будь-якій ситуації, поряд з відмінною маневреністю. Що це означає для власника?


Система Fendt Vario Grip забезпечує оптимальний тиск повітря в шинах

Чим вище тягові характеристики, тим краще трактор розподіляє потужність. Результат - висока ефективність і зниження ущільнення грунту. Все це бере свій початок в трансмісії.

Якщо передні колеса починають прослизати, автоматично запускається повний привід з системою інтелектуального управління. А якщо зчеплення не вистачає на задніх колесах, обертаючий момент зміщується на передній міст. При цьому водій нічого не помічає, він знає тільки, що завдяки інтелектуальній системі тяга завжди залишається постійною. Такий розподіл обертаючого моменту між переднім і заднім мостами доступний трактору Fendt завдяки унікальній системі VarioDrive.

Оптимальне баластування з системою Fendt Grip Assistant

Вирішальним фактором передачі потужності на поверхню землі, крім тиску в шинах, є також маса баласту і робоча швидкість. Нове рішення: система допомоги Fendt Grip Assistant.

Завдяки цій технології автоматично підбирається правильний тиск в шинах, маса баласту і/або швидкість руху:

  • при обраній швидкості допоміжна система Grip Assistant відображає значення відповідного тиску в шинах і маси баластів при заданій швидкості;
  • при обраній масі баластів, система показує значення рекомендованої робочої швидкості і тиску в шинах.

Так, системи VarioDrive і Grip Assistant дозволяють власнику трактора Fendt досягати максимальної продуктивності 365 днів на рік Зв'яжіться з представниками "Цеппелін Україна", щоб дізнатися більше про сільськогосподарську спецтехніку, яка вас зацікавила. Фахівці компанії з радістю дадуть відповідь на всі ваші питання за телефоном 0 800 300 350.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин