Про компанію

Тренінг з освоєння Berthoud Raptor 3240

Компанія «Цеппелін Україна», офіційний дистриб'ютор сільгосптехніки всесвітньо відомих виробників, вперше в Харківській області організувала тренінг для агрономів і операторів стосовно освоєння самохідного обприскувача Berthound Raptor 3240. Одноденний курс навчання проходив на базі господарства ТОВ «Агрофірма ім. Гагаріна» в с. Шелудьківка Харківської області.



Спочатку механізатори отримали від кваліфікованих фахівців інформацію про особливості конструкції обприскувача і його експлуатації, нюанси технічних параметрів. У другій частині тренінгу кожен учасник міг закріпити отримані знання на практиці в роботі з самохідним обприскувачем Berthound Raptor 3240.

Крім цього, компанією «Цеппелін Україна» був проведений ще один тренінг для агрономів, під час якого Артем Линник, представник Berthound, розповів про ефективне внесення пестицидів і елементів живлення, а також оптимальний вибір форсунок обприскувача.

Участь у тренінгу взяли представники ТОВ «Агрофірма ім. Гагаріна» та ПП« Агропрогрес», а загальна кількість слухачів склала 9 осіб.

У ході тренінгу оператори покращили свої знання про управління самохідним обприскувачем Berthound Raptor 3240, вивчили детально тонкощі роботи обприскувача, що дозволить їм підвищити ефективність своєї роботи і отримати максимум від можливостей техніки Berthound.

Агрономи, у свою чергу, поліпшили свої знання про внесення пестицидів і елементів живлення за допомогою французької техніки Berthound.



Як пояснив менеджер з продажу «Цеппелін Україна» Олег Пінчук, навчання дасть можливість застосовувати цю модель найбільш ефективно і минути труднощі, які виникають через неповноцінне знання техніки. Крім цього, більш професійне управління самохідним обприскувачем значно збільшує термін його експлуатації, що є дуже важливим фактором для фермерських господарств.

Представники компанії «Цеппелін Україна» наголосили на необхідності проведення таких курсів на постійній основі. Їх планують влаштовувати в кожному регіоні раз на рік для покупців усього реалізовуваного компанією асортименту техніки.



Нагадаємо, що самохідний обприскувач Berthoud Raptor 3240 відрізняється особливою маневреністю. Високий кліренс обприскувачів в конфігурації з активною повітряною підвіскою осей гарантує стабільність і обробку фактично будь-яких, в тому числі високорослих сільськогосподарських культур.

Детальніше про дану модель обприскувача а розділі Обприскувачі.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин