Про компанію

Цеппелін виступає спонсором Агробізнес Форуму при «Українському клубі аграрного бізнесу»

Цеппелін виступає спонсором Агробізнес Форуму при «Українському клубі аграрного бізнесу»<
Цеппелін Україна виступила спонсором проведення IV Інвестиційного Агробізнес Форуму «Інвестиційні стратегії для іноземних інвесторів в агросекторі України: очікування і реалії», який успішно відбувся 16 квітня 2013 року.

У роботі Форуму взяли участь понад 200 учасників, серед яких представники іноземних інвестиційних фондів і банків, аграрних компаній, державних установ, аудиторських і юридичних фірм.

Безумовним показником затребуваності і успішності цього заходу є той факт, що з кожним роком кількість учасників суттєво зростає. Тому що IV Інвестиційний Агробізнес Форум «Інвестиційні стратегії для іноземних інвесторів в агросекторі України: очікування та реалії» - це єдиний захід, який всебічно охоплює всі аспекти інвестиційного та фондового ринку в сільськогосподарському секторі в Україні.

І в четвертий раз Інвестиційний Форум став унікальним майданчиком для обміну інформацією про інвестиційну привабливість і переваги вкладення інвестицій в сільське господарство України, надав можливість презентувати інвестиційні проекти України в аграрному секторі і майданчик для проведення попередніх переговорів, провести В2В зустрічі.

до всіх новин

інші Новини

13.02.2024

“ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА” та REFARM У М. ЛЬВІВ.
дізнатись більше

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше
перейти до всіх новин