Про компанію

1-ша всеукраїнська агропромислова виставка «АгроЕкспо на Кіровоградщині»

agroexpo_002.png

У період з 03 по 05 жовтня 2013 року в м. Кіровоград відбулася агропромислова виставка «АгроЕкспо 2013». Компанія Цеппелін Україна прийняла учать в заході, продемонструвавши широкий асортимент сільськогосподарської техніки та агрегатів. На виставці були представлені: колісні трактори CHALLENGER ТА FENDT, причіпний обприскувач BERTHOUD. А також агрегати для проведення посівних робіт та обробітку ґрунту: сівалка Challenger CH8108, плуг SP9 Gregoire Besson.

agroexpo_001.png

Відвідувачі могли поспілкуватися з торговими представниками про сільськогосподарській техніці, ознайомитися з асортиментом запчастин, з переліком послуг по сервісному обслуговуванню, які надає наша компанія. Оцінити переваги наших програм фінансування.

Масштабність виставки і значна кількість почесних гостей, які взяли участь у церемонії офіційного відкриття, підтверджують значимість події для України та світової спільноти. Так, Презент України Віктор Янукович та міністр АПК України Микола Присяжнюк урочисто відкрили захід «Україна відіграє значну роль у світовій економіці, зокрема у галузі сільського господарства. Вагомий внесок у це забезпечують і аграрії Кіровоградщини», - підкреслив Віктор Янукович, звертаючись до учасників та гостей виставки.»
 

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин