Про компанію

Випробування полем пройдено на відмінно!

Випробування полем пройдено на відмінно!

В Україні пройшов перший польовий тест-драйв нової моделі колісного трактора Fendt 936 Vario. Знайомство з тракторами третьої генерації організувала компанія «Цеппелін Україна», офіційний дистриб’ютор бренда Fendt корпорації AGCO.

Можливості новинки перевіряли в Кіровоградській області. Для роботи відвели 76 гектарів чорнозему з оптимальною вологістю та пожнивними рештками соняшнику. Трактор працював з диско-лаповим агрегатом з шириною захвату 4 метри.

На демонстрацію трактора Fendt 936 Vario в полі чекали аграрії Кіровоградщини, ще з зими. Оскільки познайомились з новою моделлю в рамках всеукраїнського туру на початку року.

Учасники заходу мали можливість попрацювати на тракторі, перевіривши в реальних умовах продуктивність, витрату пального, дотримання швидкості та якості обробітку ґрунту. Аграрії відзначили високу ефективність машини, а також комфорт за кермом. Не залишилося поза увагою вдале співвідношення ціна-якість та вартість обслуговування трактора.

Польові випробування трактора відбулися на базі господарства ТОВ «Фед-Агро», що входить до промислової групи «Креатив», партнера «Цеппелін Україна. Найближчі місяці протестувати оновлений Фендт зможуть інші Кіровоградські аграрії, що відповідає концепції компанії — бути ближче до клієнта!

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин