Про компанію

AGCO отримала 8 нагород AE50 Awards-2021 за сільхозінновації

AGCO отримала 8 нагород AE50 Awards-2021 за сільхозінновації

Корпорація AGCO отримала визнання за передові продукти в технологіях та інженерії, ставши власником відразу восьми нагород AE50 Awards-2021 від ASABE, Американського товариства інженерів сільського господарства та біології.

Продукти, які відзначаються AE50, обираються на основі їх інноваційності, істотного прогресу в області техніки і впливу на ринок. Нагорода AE50 фінансується виданням Resource. Воно публікується за сприяння ASABE, щоб підкреслити роль як абсолютно нових, так і оновлених продуктів і систем у виведенні передових технологій на ринок.

Серед переможців AE50 Award-2021:

  • сівалка Fendt MOMENTUM;
  • система управління Fendt IDEALdrive;
  • жниварка 9350 DynaFlex з опцією AutoDock (система автоматичного підключення жатки суцільного зрізу) - док-система для комбайнів Fendt IDEAL;
  • серія тракторів Fendt 700 Gen6 Series;
  • гусеничні трактори Fendt 1100 Vario MT Series;
  • програмне забезпечення Fendt Teach-In Headland Turn Assistant;
  • Precision Planting FurrowForce двоступенева система закриття борозни;
  • розумні аграрні рішення Engage SpreadControl для TerraGator Air-Max Precision - системи внесення добрив.

«AGCO пишається визнанням відразу декількох передових технологій. Хоча це лише 30 років роботи компанії, вони побудовані на спадщині виробників з понад 500-річним загальним досвідом, що пропонують інновації аграріям. Відзначені нагородами продукти відображають той дух і наше постійне прагнення розробляти інтелектуальне, інноваційне обладнання та агрономічні рішення для аграріїв по всьому світу. Це визнання наочно демонструє інвестиції AGCO і прагнення допомогти полегшити життя аграріїв, зробити їх роботу більш продуктивною і стабільною», – зазначив старший віце-президент Global Crop Cycle і Fuse Connected Services в AGCO Бред Арнольд.

Відзначається, що нагороди 2021 р будуть вручені під час 25-ї присвяченій технологіям в сільгоспобладнанні онлайн-конференції ASABE в лютому 2021 р.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин