Про компанію

Agco Corp. має намір придбати бізнес компанії Lely

Корпорація AGCO, виробник і дистриб'ютор сільськогосподарської техніки, оголосила про придбання підрозділу фуражної техніки міжнародної сімейної компанії Lely.

Компанія Lely спеціалізується на ефективній організації молочного господарства за допомогою систем управління фермою і є провідним виробником кормозаготівельної техніки в Європі.

Асортимент Lely включає продукти, призначені для всього діапазону сільськогосподарських робіт: від заготівлі кормів в полі до заповнення цистерн молоком.

В результаті поглинання, AGCO Corporation доповнить свій асортимент лінійкою машин для кормозаготівлі. Запланований продаж фуражної лінійки дозволить Lely в майбутньому повністю сконцентруватися на молочному сегменті: доїльних роботах та інших рішеннях для підвищення ефективності молочних ферм.

«Інтеграція досягнень і компетенцій компанії Lely в процесі заготівлі сіна і фуражних кормів сприятиме подальшому вдосконаленню продуктів AGCO» - зазначає Мартін Річенхаген, голова ради директорів AGCO, президент і головний виконавчий директор.

Очікується, що угода буде завершена в IV кварталі 2017 року.  


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин