Про компанію

«AGCO CUP 2017» - футбольний турнір між дистриб'юторами AGCO

Корпорація AGCO є всесвітнім розробником та виробником сільськогосподарської техніки і запасних частин до неї. В Україні продукція корпорації представлена такими відомими брендами, як Fendt, Massey Ferguson та Challenger.

Продукція AGCO поставляється в більш ніж 140 країн світу. Глобальна мережа корпорації складається з більш ніж 3,900 незалежних дилерів і дистриб'юторів у всьому світі. Дистриб'ютори AGCO в Україні — це одна команда, яка працює над популярізацією якісної сільськогосподарської техніки у вітчизняні агропідприємства.

Для зміцнення командного духу, корпорація започаткувала проведення щорічних спортивних турнірів між компаніями-дистриб'юторами. Так, 30 вересня в Києві пройшов перший турнір з міні-футболу під назвою «AGCO CUP 2017». 

   

На полі зустрілися футбольні команди 4 компаній: «Цеппелін Україна», «АА «АСТРА», «Амако Україна» та «Мінетех». В ході дружньої боротьби за турнірні місця, а також за нагороди: «Кращий бомбардир», «Кращий воротар» та «Кращий футболіст», перемогу виборола команда компанії «Цеппелін Україна». Друге місце посіла команда «АА «АСТРА», третє - «Амако Україна». Голкіпер команди «Цеппелін Україна» одержав винагороду «Кращий воротар» турніру «AGCO CUP 2017».

   

   

Учасники всіх команд зазначили, що така неформальна зустріч колег по цеху корисна для обміну досвіду та активного відпочинку. Футбольний матч став розрядкою у напружений літньо-осінній період роботи. Адже спорт заряджає енергією та дарує тільки позитивні емоції!



до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин