Про компанію

AGCO про підсумки діяльності за 2014

Стали доступні опубліковані AGCO фінансові показники за минулий 2014 та плани корпорації на поточний фінансовий період.

Незважаючи на глобальні негативні тенденції, що спостерігаються в сільськогосподарському сегменті спеціалізованої техніки та виражаються в зниженні споживчого попиту, корпорації AGCO все ж вдалося відзначити завершення року з гідним прибутком. Так чиста виручка AGCO трохи не дотягла до позначки в $ 10 млрд. І склала $ 9723 млн. При цьому величина прибутку за підсумками минулого року перевищила $ 2 млрд. Коректований дохід у перерахунку на одну акцію компанії, включаючи ряд разових витрат і витрати на оптимізацію структури корпорації, склав $ 5,04. В результаті ефективно проведеної фінансової політики, спрямованої на пошук інноваційних рішень і створення нових продуктів, AGCO вдалося отримати не менше $ 130 млн. вивільнених коштів.

В результаті корпорації вдалося викупити запланований на 2014 рік обсяг власних акцій, загальна вартість яких склала $ 500 млн. Така ж сума для аналогічних цілей запланована і на наступний рік.


Плануючи свою діяльність поточний рік, AGCO продовжує робити акцент на нові технології для розвитку точного землеробства. У корпорації відзначають різке зростання темпів впровадження в сільськогосподарську діяльність Fuse Technologies, що говорить про затребуваність даних технологічних рішень серед аграріїв. У AGCO продовжать пошук нових рішень, які дозволять вивести на більш ефективний рівень роботу систем моніторингу та управління технікою. Очікується ряд нових комплексних рішень, отриманих шляхом інтеграції наявних сервісів і продуктів.


За словами Мартіна Рікенхагена, головного сьогодні в раді директорів AGCO, непрості умови, що склалися на ринку техніки для сільського господарства, не є для AGCO причиною зміни пріоритетів. Головною метою корпорації, як і раніше, є розширення своєї присутності на міжнародній арені, в результаті чого клієнти AGCO зможуть отримати доступ до продуктів і послуг виняткової якості. Для подальшого розвитку корпорації та укріплення успіху, досягнутого за останнє десятиліття, AGCO дотримуватиметься лінії, що дозволяє зберегти гармонійний баланс між безперервним зниженням витрат на короткострокові плани і постійним інвестуванням довгострокових стратегічно важливих проектів.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин