Про компанію

AGCO оголошує про партнерство з Aglytix і Farmobile

Корпорація AGCO, провідний світовий виробник і дистриб'ютор сільськогосподарської техніки, оголошує про партнерство з сільськогосподарськими технологічними компаніями Aglytix і Farmobile для надання послуг з оптимізації ферми користувачів AGCO. Партнерство дозволить виробникам зменшити кількість відходів, збільшити врожайність і поліпшити прибутковість.

Співпраця з Aglytix і Farmobile дозволить поліпшити сумісність між продукцією компанії AGCO і технікою інших компаній, оптимізувати управління даними і випробувати інші можливості поліпшення прибутковості ферми.


«Ми дуже задоволені результатом цих партнерських відносин. Унікальна експертна оцінка Aglytix і Farmobile, яку вони привносять в AGCO, дозволяє нам запропонувати абсолютно новий рівень підтримки продуктивності і розуміння процесу для клієнтів, - заявив Ерік Хансотіа, старший віце-президент видань «Глобальний цикл сільськогосподарських культур», «Передові технічні рішення» і дилерської підтримки AGCO. - Багато машин досить ефективно збирають інформацію, а наші рішення, подібні цим, допомагають збільшити можливості наших клієнтів реально використовувати силу цих даних - легко аналізувати і застосовувати їх. Тепер, за допомогою компаній-партнерів, ми можемо краще виконати обіцянку AGCO's Fuse® - з'єднати змішані автопарки і збільшити ефективність і прибутковість ферми».

«У Farmobile є слоган «фермерська сила». Мається на увазі наділення повноваженнями фермерів і надання їм інструментів для того, щоб вони контролювали свій успіх, - каже Джейсон Тетдж засновник і генеральний директор компанії Farmobile. - Більшою мірою, дані відіграють важливу роль в досягненні цього успіху. Ми можемо допомогти клієнтам використовувати цінність інформації, допомагаючи їм зберігати повний контроль над нею і право власності. Співпраця з AGCO дозволяє нам забезпечувати це в набагато більшій мірі, ніж будь-коли раніше, без шкоди для нашої позиції про конфіденційність фермерських даних».

«Aglytix використовує науковий підхід, заснований на фактах, до всіх аналітичних даних, що надаються, - пояснив Джеррі Джонсон, засновник і генеральний директор Aglytix. - Робота в сільському господарстві має величезну кількість даних. Наша запатентована аналітична платформа SolverPod використовує ощадливий підхід до ведення фермерського господарства і показує все з нової сторони, використовуючи ці дані в роботі по виявленню прибутковості і обмеження надмірних витрат».  


Компанія AGCO, Aglytix і Farmobile поділяють позицію про конфіденційність фермерських даних. Сервіси, які компанії розроблять разом, втілять в собі цей принцип.

Нові сервіси, які в першу чергу запустяться через деяких дилерів в Північній і Південній Америці вже в цьому році, будуть доповнювати транспортне і оперативне обслуговування вже доступне на AGCO's Fuse® Connected Services. Надалі, вихід на широкий ринок запланований на 2018 рік, після проведення оцінки і уточнення пропозиції.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин