Про компанію

AGCO представила лінійку мастильних матеріалів під брендом AGCO Parts

Фахівці AGCO розробили унікальну серію оригінальних мастильних матеріалів AGCO Parts. Серія буде включати в себе моторні, трансмісійні, гідравлічні і універсальні трансмісійно-гідравлічні масла для всієї лінійки техніки AGCO, що випускається під брендами Fendt, Challenger, Massey Ferguson та Valtra.

Як пояснюють в Корпорації, у сформованій економічній ситуації навантаження на сільськогосподарську техніку постійно зростають - як у зв'язку з важкими умовами її експлуатації, так і внаслідок економічних чинників організації робіт. Зростання навантажень призводить до збільшення вимог до сервісу і обсушування техніки, до якості використовуваних запасних частин і мастильних матеріалів.

«Ця обставина підштовхнула фахівців AGCO до розробки власної лінійки мастильних матеріалів, що дозволяють оптимізувати сервісне обслуговування та підвищити ефективність експлуатації техніки», - зазначили в прес-службі.

Як відзначають в AGCO, вже на стадії розробки техніки визначаються вимоги до мастильних матеріалів, які повинні забезпечувати максимальну ефективність її роботи. Це передбачає дотримання унікальних стандартів для кожної моделі залежно від агротехнічних завдань і режиму експлуатації в тому чи іншому регіоні планети.

Розробка лінійки оригінальних масел AGCO Parts для ринку України стала результатом комплексу випробувань в реальних умовах експлуатації на сільськогосподарських підприємствах.

«Умови роботи техніки в Україні характеризуються цілим рядом особливостей: пікове навантаження на техніку, різкі зміни погоди, нерегулярне обслуговування техніки, якість палива та ін. В результаті можна обгрунтовано говорити про те, що мастильні матеріали AGCO Parts відповідають вимогам і специфіці експлуатації техніки українськими сільгосппідприємствами», - розповідають у Корпорації.

Мастильні матеріали AGCO Parts найкращим чином забезпечують чистоту двигуна, надійне змащування та експлуатацію агрегатів при підвищених температурах, якісну фільтрацію, а також захист від корозії. Крім того, їх використання допоможе знизити споживання палива за рахунок застосування енергозберігаючих технологій, а також зменшити витрати на обслуговування техніки в цілому.

Поставка масел AGCO Parts буде здійснюватися офіційними дилерами AGCO, в чиї завдання входить забезпечення гарантійного супроводу, а також своєчасне інформування про будь-які зміни в рекомендаціях з технічного обслуговування.

«Наша основна мета в Україні - забезпечувати наших клієнтів належним рівнем післяпродажної підтримки, що дозволяє їм досягати максимальних результатів від техніки AGCO. З цією метою ми постійно вдосконалюємо свою роботу і розробляємо нові рішення. Оригінальні масла AGCO Parts - одне з таких рішень для тривалої та якісної роботи наших машин і устаткування», - прокоментував менеджер з розвитку бізнесу запасних частин AGCO Parts у Східній Європі Антон Сидоров.

Як відзначають в AGCO, незважаючи на те, що витрати на мастильні матеріали в загальному обсязі видатків на утримання техніки складають не більше 5%, їх якість визначає ефективність роботи кожного вузла, а отже, і всієї машини в цілому. Таким чином, правильний вибір мастильних матеріалів має прямий вплив на сукупні витрати з утримання та обслуговування сільськогосподарської техніки.

Джерело: Latifundist.com
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин