Про компанію

AGCO представляє для розвитку точного землеробства нову глобальну стратегію

Світовий виробник устаткування і техніки для сільського господарства компанія AGCO презентувала нову глобальну ініціативу, яка покликана, за допомогою інноваційних технологічних рішень і нових послуг компанії, вивести точне землеробство на новий рівень і оптимізувати працю сільськогосподарських виробників.

Нова стратегія носить назву Fuse Technologies і обіцяє виробникам сільськогосподарської продукції забезпечити повну інтеграцію наявних технічних ресурсів, в незалежності від їх марки. Fuse Technologies об'єднує ряд нових послуг AGCO з цілим комплексом технологічних рішень, що дозволить підвищити ефективність господарства при одночасному зниженні витрат, а результаті отримати більш високий прибуток і підняти на новий рівень систему точного землеробства.

У портфель Fuse Technologies корпорація AGCO включила такі передові рішення в області управління даними і телематики, як VasioDoc і AGCOMMAND, системи автоматизованого водіння VarioGuide і AutoGuide, а також інші сучасні технології, без яких у принципі не може бути реалізоване точне землеробство. Світовий виробник обіцяє реалізувати повністю відкритий підхід до інтеграції в своє обладнання технологій, сервісів і програмного забезпечення інших виробників.

За словами перших керівників AGCO Мартіна Рікенхагена та Еріка Хансотіа, нова стратегія Fuse Technologies представляє собою черговий етап розвитку AGCO, який з одного боку вимагає великих інвестиційних вкладень, а з іншого - обіцяє нові технологічні рішення, які в майбутньому, можливо, стануть орієнтиром для світових стандартів у галузі. Збільшивши більш ніж в 2 рази ресурси, виділені для реалізації нової стратегії, компанія створить ряд нових продуктів і послуг для сільськогосподарських виробників у сфері точного землеробства.

В рамках Fuse Technologies будуть об'єднані всі основні бренди AGCO, що дозволить реалізувати більш тісну інтеграцію з постачальниками нових технологій і дозволить оптимізувати весь життєвий цикл сільськогосподарських підприємств, починаючи з етапів планування робіт і закінчуючи збором і зберіганням врожаю.

Познайомиться з новими моделями агро-техніки і технологічними рішеннями ви можете в розділі Сільгосптехніка.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин