Про компанію

AGCO представляє нову серію телескопічних навантажувачів Massey Ferguson.

Компанія AGCO розширює асортимент доступних на вітчизняному ринку рішень для сільського господарства і представляє серію телескопічних навантажувачів MF 9000 виробництва Massey Ferguson.

За словами виробників, телескопічні навантажувачі нової серії мають високу функціональність і дозволять покласти на себе завдання по навантаженню і транспортуванню тюків, силосу, гною та інших матеріалів. Високі показники потужності, швидкості і маневреності, яку демонструють навантажувачі MF 9000, здатні повністю задовольнити потреби багатьох сільськогосподарських і тваринницьких об'єктів і виключити необхідність використання дорогих тракторів. Серед інших переваг нових телескопічних навантажувачів, варто відзначити низькі експлуатаційні витрати, зумовлені економічним використанням палива і максимально спрощеним технічним обслуговуванням. При цьому висока потужність двигуна в поєднанні з високою швидкістю роботи, простотою і точністю управління, забезпечує стабільно високу продуктивність при роботі в будь-яких умовах.


На сьогоднішній день в серії MF 9000 представлені 3 моделі, близькі за своїми техніко-експлуатаційними показниками. Телескопічний навантажувач MF 9306 оснащений стрілою з шестиметровим вильотом і має вантажопідйомність 3000 кг, в той час, як модифікації MF 9407 і MF 9407S здатні піднімати вантажі масою до 3,5 тонн на висоту 7-ми метрів.

Всі моделі оснащуються 4-х ступінчастою коробкою передач гідростатичного типу, яка забезпечує плавне перемикання швидкостей незалежно від навантаження і режиму роботи. Потужна гідравлічна система відрізняється прекрасною збалансованою роботою, яка при мінімальному відборі потужності дозволяє домогтися скорочення часу виконання циклів і високої точності і плавності роботи.

При проектуванні нових моделей окрему увагу було приділено розташуванню і формі кабіни оператора, яка відрізняється прекрасною оглядовістю у всіх напрямках, і дозволяє без ризику працювати обмежених приміщеннях. Управління стелою відбувається за допомогою зручно розташованого багатофункціонального джойстика. Багатий вибір навісного обладнання різного призначення дозволяє істотно розширити функціональні можливості машини і легко адаптувати для роботи в певних умовах.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі техніка Massey Ferguson.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин