Про компанію

Auto-Guide 3000 - головні особливості

Auto-Guide 3000 - головні особливості

Перехід від основної до розширеної версії

Технологія Auto-Guide 3000 пропонується в стандартній (Basic) чи розширеній (Advanced) комплектаціях. Для керування в базовій комплектації застосовується традиційний дисплей центру управління трактором (С1000). Також є розширений варіант системи, яка включає в себе термінал C3000 з сучасним сенсорним дисплеєм, інтерфейс якого простий і зрозумілий.

Три рівня точності

Обидві системи можуть функціонувати на трьох рівнях: субметровому, дециметровому і сантиметровому. Система забезпечена всіма рівнями в заводському варіанті.

Дециметровий і сантиметровий варіанти забезпечуються через встановлення допоміжних модулів, які поставляються через відділ запчастин. Нова система має прийом правок OmniSTAR G2. Це дозволяє зменшити ймовірність втрати звуку, оскільки система повністю застосовує ресурси, які доступні через системи навігації.

Технологія «підключи і працюй»

Зараз питання встановлення системи автоматичного водіння вирішується лише за допомогою одного приймача Auto-Guide 3000 TopDock. Програмне забезпечення системи завантажується в центр керування трактором (С1000) автоматично. Це займає мінімум часу.

Auto Guide 3000

Режим «Go»

Базова комплектація функції автоматичного водіння Auto-Guide 3000 оснащена режимом «Go». В даному режимі складова меню знижується до мінімально необхідної кількості пунктів, а також запускається майстер, який керує процесом двоетапного регулювання. Даний режим відмінно підходить для операторів, які мають мінімальний досвід роботи з пристроями автоматичного управління. В результаті після того, як у оператора буде певний досвід, система може бути переключена в режим повного меню, де будуть представлені всі допоміжні характеристики, які доступні з системою Auto-Guide 3000.

Переваги опції автоматичного керування

Система автоматичного керування отримує значне поширення на машинах високої потужності за рахунок більш швидкої окупності вкладених коштів і гарантує комфортні умови роботи оператора протягом тривалого часу. Переваги системи базуються на економії завдяки зниженню перекриттів між смугами, зменшенні витрати робочого часу на керування, досягненні стабільної якості роботи в незалежності від світових умов і, як наслідок, збільшенні відрізка часу, протягом якого можна працювати.

Зниження перекриттів сприяє:

  • Застосуванню максимальної ширини інструментів
  • Економії ресурсів
  • Зменшенню зношення інструментів, що застосовуються

Комфорт робочого процесу досягається завдяки:

  • Відсутності необхідності регулярної перевірки траєкторії руху
  • Концентрації на виконуваній роботі
  • Концентрації на керуванні навісними пристроями
  • Легкості розвороту в кінці смуги
  • Більш тривалій роботі або швидшому її завершенню
  • Меншій стомлюваності
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин