Про компанію

Безступінчата трансмісія Vario Drive від Fendt

Безступінчата трансмісія Vario Drive від Fendt

Не встигли новинки Fendt 1000 Vario з'явитись на українському ринку, як їх уже називають німецьким шедевром для українських полів. На європейських виставках, моделі нової лінійки вже отримали ряд нагород і медалей за вдосконалені інженерами комплектуючі. Професійне журі високо оцінило переваги нової коробки передач Fendt VarioDrive.

Компанія Цеппелін Україна вже розповідала вам про нову серію Fendt 1000 Vario. Трактори призначені для важких польових робіт і дійсно вражають своєю силою. Діапазон потужностей моделей - від 380 до 500 кінських сил. Вага техніки без баластів складає 14 тонн, а діаметр заднього колеса - 2,35 м. Завдяки надійності конструкції машини готові до експлуатації в найскладніших умовах. А з ефективним управлінням системи VarioDrive, техніка здатна відповідати потребам сільгоспвиробників навіть в точних і кропітких операціях.

Безступінчаста коробка передач Fendt Vario була вдосконалена новою технологією, яка використовує механічне розділення потужності для запуску гідравлічних двигунів, підключених до передньої і задньої осей. Трансмісія Fendt VarioDrive - перша, яка приводить в дію обидві осі незалежно одна від одної. Це дозволяє оптимізувати роботу зчеплення незалежно від ґрунтових умов, підвищити маневреність і повністю автоматизувати привід на чотири колеса.

До цього, звичайні передачі не забезпечували задню вісь обертаючим моментом в фіксованому співвідношенні. З новим безступінчатим приводом VarioDrive, обертаючий момент вільно поширюється на незалежні одна від одної осі. Якщо відбувається прослизання на одній з них, інтелектуальне управління може переміщати обертаючий момент від однієї до іншої. Для пересування по дорогах, автоматична передача переміщає зусилля обертаючого моменту на передню вісь, і повністю відключає його на більш високих швидкостях, щоб усунути опору і підвищити ефективність техніки.

За словами виробників, ці вдосконалення трансмісії дозволяють тракторам 1000 Vario бути маневреними, незважаючи на їх розмір і потужність. Крім того,

Більш детальна інформація про лінійки продукції представлена в розділі трактори Fendt.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин