Про компанію

Бункер для однодискової пневматичної сівалки Challenger 9830

Неперевершений рівень якості та надійності сільськогосподарської техніки Challenger, в поєднанні з використанням передових технологій та інноваційних конструкцій, зробили цей бренд визнаним в усьому світі.

Зернова сівалка Challenger 9830 призначена для висіву зернових культур за нульовою, мінімальною або традиційною технологією обробки грунту.


Невід'ємною частиною пневматичної сівалки Challenger 9830 є пневматичний бункер Challenger серії 9900. Це вдосконалена система, спеціально розроблена для проведення сівби і внесення добрив. При створенні агрегату були враховані найменші нюанси, що впливають на продуктивність машини. Виготовлений з нержавіючої сталі, не схильний до корозії, бункер зберігає свої первинні властивості протягом усього терміну служби. Можуть бути як дво- так і трисекційними.


Ключові особливості:

  • вдосконалена система дозування. З одного боку вона вимагає мінімального технічного обслуговування, а з іншого - забезпечує максимально дбайливе ставлення до насіннєвої продукції та може використовуватися при роботі з дрібним насінням і гранульованими добривами будь-якого типу;

  • новітні передові монітори. Сумісні з сучасними технологіями складання інтерактивних карт і документування результатів;

  • вентилятор в пневматичному бункері вирішує проблему з перегрівом;

  • забезпечується високоякісне гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування техніки.

Протягом всього терміну служби, поставлені компанією «Цеппелін Україна», агрегати будуть забезпечені своєчасним технічним обслуговуванням, діагностикою, ремонтом і необхідними запчастинами.

Якщо у вас виникли запитання, задайте їх спеціалісту за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин