Про компанію

Чому варто обрати оригінальні запчастини AGCO

Чому варто обрати оригінальні запчастини AGCO

Мастила AGCO

Ми рекомендуємо працювати тільки з оригінальними мастильними рідинами AGCO Parts. Ця лінійка створена спеціально для сільськогосподарської техніки та причіпних пристроїв брендів Fendt, Valtra і т.д.

Продуктова лінійка складається з самих різних типів мастил, кожне з яких відповідає за конкретну функцію. Моторні мастила забезпечують надійний захист двигуна, який функціонує в умовах високих температур. Трансмісійні мастила характеризуються антиокисними і протизношувальними властивостями, а також забезпечують надійну підтримку механізмам трансмісії. Гідравлічні мастила гарантують безперебійне функціонування мобільного устаткування і запобігають появі відкладень.

Продукція AGCO Parts розроблена з урахуванням особливостей використання і конструкції певних моделей, агротехнічних цілей і сфер застосування. Крім цього, продуктова лінійка гарантує зменшення паливних витрат і витрат на обслуговування. Витрати на мастильні рідини, як правило, не перевищують 5% від загальної суми володіння обладнанням. Саме тому придбання аналогових засобів з метою економії є недоцільним рішенням.

AGCO Parts відрізняється значним запасом експлуатаційних характеристик, які потрібні для якісного вирішення завдань сільськогосподарського обладнання. Особливий комплекс властивостей оригінальних мастильних продуктів забезпечує щадний вплив на навколишнє середовище, що значно підвищує експлуатаційний період обладнання і призводить до максимальної продуктивності.

Чому варто обрати оригінальні запчастини AGCO
Чому варто обрати оригінальні запчастини AGCO

Запчастини для обладнання AGCO

Деталі AGCO зроблені і розраховані тими ж фахівцями, що і спецтехніка, тому ми гарантуємо надійність і бажану продуктивність машин після ремонту .

Чому необхідно купувати тільки оригінальні запчастини?

AGCO робить акцент на правильному функціонуванні і максимально тривалій експлуатації. Специфіка виробництва та використовувані матеріали нерідко є унікальними для кожної моделі. Це обумовлено тим, що останнім часом потужність і продуктивність обладнання зросла в рази і разом з цим збільшилися і вимоги до якості запчастин. Виробництво неоригінальних деталей здійснюється за застарілими технологіями, які були актуальні 10 і більше років тому.

Оригінальні запчастини, які виготовляються на заводах AGCO, відповідають найбільш високим стандартам якості. Цього вдається досягти завдяки використанню дорогих матеріалів і інноваційних рішень провідних інженерів компанії.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин