Про компанію

CLAAS показує відмінні цифри

CLAAS показує відмінні цифри

І в 2012-му виробник сільгосптехніки Claas відзвітував про кращі результати:

• Загальний обсяг продажів досяг 3,44 мільярда Євро

• Продаж сільськогосподарської техніки збільшився на 10%

• Коефіцієнт концентрації власного капіталу вперше досяг 40%

• Більше 300 млн. Євро інвестовано в майбутнє.

Як і минулий рік, 2012-й видався для компанії CLAAS дуже успішним. Підприємство збільшило загальний обсяг продажів до 3,44 мільярдів Євро (в минулому році цей показник склав 3,3 млрд. Євро.) Без урахування обсягів продажів продукції підприємств промислової техніки, які були продані компанією CLAAS в 2012 році, виробник збільшив продажі сільськогосподарської техніки на 10%.

Причиною такого економічного успіху групи CLAAS були і залишаються стабільна інноваційна потужність і висока технічна компетентність підприємства і його працівників. Це підтверджують численні винагороди, серед яких золоті та срібні медалі міжнародних виставок та інші нагороди в Німеччині і за її межами.

Інвестиції в розвиток підприємства, такі як розширення і модернізація виробничих потужностей у Франції, Росії та в ряді інших країн, а також розвиток системи логістики показали стійку позицію CLAAS щодо стабільного зростання. Поряд з 177 млн. Євро, інвестованих в дослідженнях і розробки (в 2011 - 146 млн. Євро), інвестиції в перераховані проекти склали ще 127 млн. Євро, тому загальний обсяг інвестицій компанії в майбутнє склав 304 млн. Євро в 2012 фінансовому році.

CLAAS є незмінним світовим лідером на ринку самохідних кормозбиральних комбайнів, а також зі значним відривом випереджає інших виробників за кількістю проданих зернозбиральних комбайнів в Європі. Приєднавши в 2003 році до свого продуктового портфоліо трактори, сьогодні виробник звітує про успіх на багатьох світових ринках. Трохи збільшилася і кількість працівників підприємства в усьому світі. Крім того CLAAS стає більш інтернаціональним: за межами Німеччини тепер зайнято 49% працівників (в 2011 - 45%).

Спираючись на оцінку ринкової ситуації, CLAAS прогнозує помірне зростання протягом наступних двох років. Компанія очікує хороші результати, які будуть не гірше за показники 2012 року. Найбільшу частку успіху виробник бачить саме в розвитку структури збуту і розвитку своїх підприємств у багатьох країнах світу.

Познайомиться з новими моделями агро-техніки і технологічними рішеннями ви можете в розділі Сільгосптехніка.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин