Про компанію

Component Rebuilt Center – світові стандарти оновлення деталей в Україні

Component Rebuilt Center – світові стандарти оновлення деталей в Україні

Цеппелін Україна – це завжди щось більше, ніж просто запасні деталі та сервіс. Ми пропонуємо комплексні рішення для вашої діяльності. Ваша лояльність до нас підвищується, що дозволяє нам створювати нові переваги для вас.

Наша виробничо-технічна база була запущена в роботу 8 років тому. Вона називається Центром по відновленню компонентів (CRC).

CRC – це виробнича лінія, яка являє собою інноваційне технологічне обладнання для механічної обробки, установки та контролю. Це посприяло тому, що власники техніки можуть істотно мінімізувати свої вкладення на покупку складових за рахунок отримання деталей з відновленим та підвищеним потенціалом.

Основоположною ланкою виробничо-технічної бази є стенд для випробування двигунів з повною системою охолодження. Принцип роботи даного стенду заснований на динамометричній технології, яка дозволяє безпечно створювати контрольовані навантаження на двигун. Тестування навантаження – це ефективна методика перевірки двигуна.

В процесі експлуатації динамометричної системи двигун може вміло функціонувати в рамках всього спектра потужності без потреби введення в експлуатацію. Недоліки при складанні можуть бути виявлені ще до того, як двигун буде встановлений на шасі, а реальна оцінка робочого стану двигуна може бути здійснена завчасно.

Випробування здійснюються згідно з промисловим регламентом, щоб відновлені двигуни функціонували відповідно до специфікації Cat. Онлайн-підрахунок складових проводить контроль чистоти моторного мастила під час проведення тесту відповідно до стандарту ISO 18/15. Аномальні сплески кількості складових під час тестування відображаються, завдяки чому можна вжити необхідних заходів перед установкою двигуна.

Component Rebuilt Center – світові стандарти оновлення деталей в Україні
Component Rebuilt Center – світові стандарти оновлення деталей в Україні
Переваги CRC
  • Контроль чистоти – це візитна картка виробничої роботи світового рівня. Всі складові деталі, які надходять в центр, починають переміщення по центру відновлення з камери попереднього миття за допомогою професійної техніки Керхер.
  • Крани Demag, вантажопідйомність яких становить від 2 до 12,5 тонн, гарантують високий рівень безпеки і безперебійності функціонування.
  • Стенди Cat. Робота з двигунами вимагає необхідного рівня надійності та ергономічності стендів. Дану задачу на високому рівні виконують стенди Cat з гідравлічною системою регулювання.
  • Чистоту компонентів за допомогою сертифікованої рідини забезпечує миючий BvL і комплекс Cat з фільтраційною системою частинок до 3-х мікрон.
  • Місце роботи сучасного механіка – це, першочергово, комп'ютер, який забезпечує перегляд детального регламенту ремонтування аж до зусилля необхідного для затягування кріплення і дає можливість контролювати й аналізувати продуктивність робочих моментів.
  • Поблизу с іншими спеціальними пристосуваннями на кшталт верстатів, пресів або морозильної камери спеціальні інструменти включають відеоскоп, що дозволяє оглянути внутрішній простір вузлів, завдяки чому можна знизити час візуальної діагностики.
  • Фільтраційна система наповнює готовий для тестування двигун пальним, що відповідає стандарту ISO 16/13.
  • Склад працює за сертифікатом Caterpillar і дозволяє контролювати наявність та кількість запасних деталей. Забезпечено зв'язок з іншими складами по всьому світу з метою автоматичного поповнення.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин