Про компанію

Демо-тур комбайна Fendt 6335C – максимальна ефективність на полях України

Червень та липень – особливі літні місяці. В ці спекотні дні по всій країні стартувала та продовжує набирати обертів збиральна кампанія – жнива 2018. Так, з 25 червня збирання зернових культур активно ведуть аграрії Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Вінницької, Закарпатської, Львівської та Волинської областей.



Демо-тур комбайна Fendt 6335C

В рамках демо-туру комбайна Fendt 6335C, новенький клавішний комбайн, який представляють кваліфіковані фахівці компанії «Цеппелін Україна», подорожує полями вітчизняних агропідприємств демонструючи дбайливий, та водночас максимально ефективний збір урожаю.

Демо-тур комбайна Fendt 6335C, організований компанією «Цеппелін Україна», розпочався 25 червня на полі ТОВ «Альянс-Агро» в с. Кам'янка, що на Одещині. За 2 дні збору врожайність пшениці становила: на першому полі в 13 гектар - 42 ц/га, на другому полі в 14 гектар – 47 ц/га.

27-28 червня комбайн вже збирав озимий ячмінь та ріпак на полі ПП «Славянка» в с. Анатоліївка Березівського р-ну Одеської області.


Далі, 5 липня наш Fendt 6335C, разом з іншим «німцем» - комбайном DEUTZ-FAHR 6095, збирав пшеницю ТОВ «Риф» в смт. Ширяєве Ширяївського р-ну Одеської області.

Продемонструвавши свої можливості аграріям Одещини, команда демо-туру комбайна Fendt 6335C перемістилася на лівобережжя. Так, 11-12 липня в с. Андріївка Роменського р-ну Сумської області була зібрана пшениця ФГ Кривозуб. Врожайність становила 55 ц/га. На полі фермерського господарства також працював зернозбиральний комбайн NewHollandСХ 8.80.

Цими днями Fendt 6335C працює на Харківщині. 24-25 липня відбулася демонстрація в селянському господарстві «Колос», що знаходиться в Шевченківському р-ні Харківської області.

   

Зернозбиральні комбайни Fendt

Комбайни Fendt C-серії відрізняються економічністю, передовими технологіями і високою оперативною гнучкістю. Численні нові функції цих машин підвищують планку стандарту преміум-сегмента комбайнів середньої потужності. Автоматизована система рульового управління VarioGuide, покращений дизайн і 6-рядний подрібнювач соломи - це лише деякі з багатьох новинок.

Ознайомтеся з технічними характеристиками та перевагами комбайнів С-серії у розділі Зернозбиральні комбайни Fendt.


Живе спілкування та корисні поради

Крім наглядного показу роботи техніки та можливості власноруч покерувати новим комбайном Fendt на власному полі, аграрії мали нагоду поспілкуватися з технічними фахівцями, отримати корисні поради та поділитись досвідом.

   

Колективи всіх підприємств, на яких проводився демо-показ комбайна, високо оцінили його передові технології та простоту управління. Оператори комбайнів залишились у захваті від просторої, комфортної та продуманої кабіни з чудовим панорамним оглядом..

Лідери обирають Fendt

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин