Про компанію

Демонстрація в роботі Farmet Softer та Farmet Kompaktomat

Демонстрація в роботі Farmet Softer та Farmet Kompaktomat

В процесі вирощування врожаю різних видів сільськогосподарських культур проводиться маса заходів. Однією з основних операцій, правильне виконання якої є необхідною умовою отримання максимального ефекту в процесі вирощування рослин, є передпосадкова підготовка землі. Саме для проведення цих робіт і використовується різна ґрунтообробна техніка. Ці агрегати виконують найрізноманітніші операції залежно від типу ґрунту і методу обробки полів. Глибоку оранку ґрунту, поверхневу обробку землі і розпушування, ущільнення ґрунту та інші операції неможливо ефективно виконувати без застосування різних видів ґрунтообробного обладнання.

Компанія Farmet a.s. - це динамічно прогресуюча чеська компанія, що займається розробкою, виробництвом, продажем і обслуговуванням сільськогосподарської техніки для обробки ґрунту та посіву.

Пропонуємо ознайомитися з параметрами двох агрегатів від Farmet – передпосівним комбінатором Kompaktomat та дисковим лущильником Softer:

Передпосівні комбінатори Kompaktomat - це агрегати призначені для передпосівної підготовки поля після оранки. За один прохід ґрунт ідеально оброблюється для посіву без необхідності подальшої обробки.

Дисковий лущильник Softer здатен виконувати обробку по всій площі поля. Дворядна дискова секція з агресивною геометрією кута атаки забезпечує ідеальне подрібнення з інтенсивним перемішуванням рослинних залишків по всій поверхні на глибину 3,5-12 см. Дискова секція також відмінно розподіляє масу рослинних залишків по всій площі обробки.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин